MANAFU*

Abonamente Evensys

2006 ar trebui sa fie anul marketingului online

In interventia anterioara am vrut sa inserez o poza cu noul produs StarChips. Fara sa ma gandesc prea mult am tastat www.starchips.ro. Nu am gasit niciun site spre surprinderea mea (generala). Am cautat apoi sa vad daca macar domeniul a fost luat. Ei bine, nu a fost luat…

Nu stiu exact, dar cred ca niste studii spun ca sunt vreo 4,5 – 5 milioane de utilizatori de Internet in Romania acum. Cu o asemenea audienta Internetul este un medium de masa si mai mult are o audienta calitativ mai buna decat televiziunea. Cu toate acestea in continuare branduri precum StarChips nu au vazut inca oportunitatile de marketing oferite de Internet.

Trebuie facut ceva in acest sens…

Tags:

Fara comentarii

  1. Dragos Novac says:

    evident — trebuie luat starchips.ro repede 😀

  2. Andrei Sava says:

    Cat timp au vanzari nu cred ca le pasa. Din pacate! Au impresia ca reclama la TV face totul! 🙂 Daca te gandesti bine sunt o gramada de internauti care stau in fata cu o punga de chipsuri si o sticla de Cola prin net cafe-uri si nu numai. 🙂 Nu au intrat pe http://www.chips.ro http://www.starchips.ro si totusi cumpara produsul. Si daca il cumparam (domeniul) de pe acuma o sa isi faca http://www.chipsuricuaromadecabanos.ro si tot o sa aiba “sait pa Internet”.

  3. raduionescu says:

    din pacate nu e singurul caz – cum poti in 2006 sa mai fii atat de ignorant? Eu o iau ca o bataie de joc la adresa inteligentei noastre din partea marketingului de la client si a agentiei.

  4. gorgeoux says:

    Abia ce ma bucuram de inca un site corporate online, cand am descoperit ca e Flash. Rau cu rau, rau fara rau.OT: Cristian, a disparut cubul cu reclama la ulei, ai vazut?!

  5. Andrei Sava says:

    Probabil au citit 🙂 blog-ul si de asta.

Comentează