MANAFU*

Abonamente Evensys

Films: Mai mult decat un moft

Distributia (legala) de filme online pare sa devina mai mult decat un moft sau o incercare de a testa piata, acum dupa ce s-a aflat ca Apple intentioneaza sa lanseze iTunes Movie Store, iar astazi Warner Bros a materializat parteneriatul cu Guba.com prin care ofera penrtu inceput spre download 200 titluri din colectia sa la preturi cuprinse intre 9.99 si 19.99 $. Prima initiativa de acest gen ramane se pare cea a site-ului LoveFilm.

Si CNN a remarcat trend-ul si de aceea s-a intrebat: Who win the ‘home movie’ battle? DVD or Download?

UPDATE: Am descoperit prin TechCrunch un nou site ce promoveaza download-ul de content (cumva pune accent pe tv shows): Peer Impact. Si tot pe TechCrunch am gasit un post din mai despre Downloadable Television.

Tags:

Fara comentarii

  1. Cristi says:

    Viitorul este al Video-ului on demand (IP TV). Stai acasa te uiti la programele Tv si daca ai chef sa vezi un film il alegi din lista,il vezi si platesti apoi la sfarsitul lunii sau direct cu cardul.In felul asta nu trebuie sa mai astepti pana sa inchiriezi – downloadezi filmul.

  2. Cristian says:

    si eu pariez pe IP TV si tot ce e “on demand”, insa un prim pas va fi facut prin lansarea acestor initiative de download.in urma cu doi ani, o firma de la noi (ArtWeb, daca nu gresesc)intentiona sa ofere firme on demand. iar rds a facut de asemenea un pas important prin transmiterea online a unor concerte…

Comentează