MANAFU*

Abonamente Evensys

Pe urmele competitiei

ProSport va trece de saptamana viitoare la formatul compact, urmand astfel calea aleasa deja de Gazeta Sporturilor in luna martie.

In mod normal, ca orice roman normal, as fi spus: “Ia uite-i si p’astia cum ii copiaza p’ailalti!”

Insa uitandu-ma in jur (in alte tari, pe alte piete, in alte domenii), am realizat ca nu e nimic gresit in asta. In a merge pe urmele competitorului direct daca el urmeaza o cale a succesului. Iar in cazul de fata, cel al publishing-ului, calea cea buna pentru cotidiane este cea compacta.

Asadar in cazul de fata, ProSport pare sa faca o miscare necesara. Cat de inteligenta este aceasta miscare ramane de vazut…

Tags:

Fara comentarii

  1. engambament says:

    am dezbatut zilele trecute pe blogul lui orlando ‘fascinantul’ razboi dintre gazeta si prosport. cit de inteligenta e miscarea, vorba ta, ramine de vazut.mie mi se pare naturala, in contextul pozitionarii actuale a prosport.sunt de acord ca formatul compact e trendul in momentul de fata in ceea ce priveste ziarele. totusi, vis-a-vis de ziarele de sport, am unele rezerve 🙂 baietilor (si fetelor) le place sa vada poze mari ale fotbalistilor si ale masinilor lor. de aceea, as paria pe un ziar quality in romania, cu o hirtie un pic mai buna si multa valoare adaugata la continut. e usor pentru gsp e greu pentru prosport (in momentul de fata) sa sustina o astfel de pozitionare.de-aici si parerile contradictorii :)damn’! am promis ca nu ma mai agat de subiectul asta, si totusi nu ma pot abtine!

Comentează