MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Se pregateste Ad'Or 2007

Cel mai cunoscut festival de publicitate din Romania – Ad’Or – va numara anul viitor sapte editii. Ad’Or 2007 se va desfasura in perioada 16 – 19 mai la World Trade Center si World Trade Plaza Bucuresti.

Festivalul Ad’Or 2007 va fi organizat de Business Media Group, cu sprijinul Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (RAAA). Anul 2007 va aduce in peisajul publicitar autohton un Ad’Or proaspat si imbunatatit.

Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc in data de 16 mai in cadrul unei conferinte de presa. Expozitia Ad’Or 2007, in care vor fi expuse toate lucrarile inscrise in concurs, va fi inaugurata in prima zi a festivalului si va fi deschisa publicului pana vineri, 18 mai, orele 20.00.

In perioada 17 – 18 mai ii invitam pe toti cei pasionati de publicitate la intalnirea cu profesionistii din domeniu, locali si internationali. Acestia vor sustine o serie de workshopuri in cadrul carora vor fi dezbatute problemele, provocarile si oportunitatile din industrie.

Gala castigatorilor Ad’Or 2007 va avea loc in incinta World Trade Plaza in data de 19 mai, incepand cu orele 20.00.

Festivalul de publicitate Ad’Or este cel mai complex eveniment din industria de profil din Romania si acopera toate formele de publicitate, atat pe cele traditionale cat si pe cele neconventionale.
Sursa: BMG

Tags:

Comentează