MANAFU*

Abonamente Evensys

Misc: Aventuri cu carduri

Una recenta…
Azi dimineata aveam nevoie de niste bani cash. Asa ca am mers la cel mai apropiat bancomat. Dupa ce am facut tot ce mi-a cerut bancomatul si mi s-a returnat cardul, am asteptat sa imi vina si banii. Nu au mai venit. Am intrat in banca si am intrebat ce se intampla: “Nu e alimentat, veniti dupa 12.oo”.

Am plecat spre alta sucursala a bancii mele. Aici soft-ul bancomatului o luase razna. Am mers pana la urma la o alta banca.

Una permanenta…
Mi se intampla deseori sa imi fie refuzat cardul la comercianti. Imaginati-va cum e sa ai toate cumparaturile pentru o saptamana puse in pungi si in carucior si sa nu iti accepte cardul. Caz real, mi s-a intamplat la Mall, intr-un week-end cand ai multa lume in spatele tau!

Vanzatoarele dau din cap cand le spui ca tu ai bani si ca in alte parti nu ai avut probleme, ca ai scos ieri bani de la bancomat etc. Iar la banca daca ceri sa iti schimbe cardul, ti se spune ca nu are nimic, ca la comerciant e problema. Daca insisti sa ti-l schimbe, esti obligat sa platesti din nou taxa de emitere si afli ca nu exista o garantie pentru carduri.

Una antologica…
Am mai scris despre asta la momentul respectiv. La inceputul lunii martie, in saptamana in care s-au pus in vanzare biletele pentru concertul Depeche Mode, in exclusivitate pentru abonatii Connex, am incercat sa cumpar doua bilete prin site-ul MyTicket. Nu am reusit pentru ca procesatorul de carduri nu avea intelegere cu banca mea.

Ma gandeam azi sa imi iau bilet la Shakira. Am intrat pe site-ul MyTicket si am gasit la FAQ acelasi raspuns din martie: problema va fi remediata pana luni, 6 martie. Sa mai incerc sa imi iau bilet la Shakira?

Tags:

Fara comentarii

  1. engambament says:

    schimba banca :)activea-za-ti serviciul verified by visa…problem solved 🙂

  2. alinush says:

    indeed :)din curiozitate, ce banca e ?

Comentează