MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Val Voicu lanseaza AdEvolution

Val Voicu, marketing & sales director la Imedia, urmeaza sa lanseze pana in toamna un nou business pe Internetul romanesc sub numele AdEvolution.

Val doreste sa pozitioneze AdEvolution in zona serviciilor creative dezvoltate in jurul mediilor interactive, in special Internet, dar isi va continua si activitatea de broker.

Dupa aparitia MPI odata cu intrarea lui Orlando Nicoara in echipa Media Pro, AdEvolution este cea de-a doua initiativa importanta pe Internetul romanesc a acestui an.

Tags:

Fara comentarii

  1. raduionescu says:

    Interesant… Interesant si dc va ramane in paralel si la Imedia sau nu, interesant ca schimba domeniul (brokeraj vs creatie/consultanta).O sa fie interesant sa vedem exact ce face…

  2. Anonymous says:

    Radu, desi totul pare interesant in capul tau (poate exagerat de interesant), lucrurile par mult mai simple… se va imparti in cateva directii ceea ce pana acum controla un singur player.Lucrurile vor incepe sa fie interesante cu adevarat abia peste cateva luni bune.

  3. razvan varabiescu says:

    scriam eu acum jumatate de an ca pleaca val, simteam eu;).succes val in ce iti doresti sa faci si sper sa ne vedem curand, te asteptam pe aici…

  4. Anonymous says:

    As spune a treia… daca luam in considerare miscarea de la Splendid Media

  5. Bogdan Alupoaie says:

    sincer nu stiu cum se va descurca Val Voicu dar sper sa-i mearga bine si mai sper sa nu fuga de la iMedia pentru ca Val Voicu inseamna iMedia si sa numai spunem ca este un om de nota 20 ( cel putin mie asa mi-a lasat impresia pana in prezent )

  6. Cristian says:

    Nu stiu la ce miscare a Splendid Media te referi!?Eu am zis ca sunt cele mai importante miscari ale anului (pana acum) din prisma faptului ca Orlando si Val sunt dintre pionierii publicitatii online de la noi, niste branduri in bransa lor, ceea ce face ca orice miscare a lor sa fie foarte importanta.

  7. Claudiu Popa says:

    Este firesc pe de o parte o reconfigurare a pietei online anul acesta. Pe de alta parte eu cred ca Val ar putea face lucruri interesante daca si-ar pune in gand asta. Asteptam anul viitor, vedem ce se va intampla atunci 😉 Eu am lucrat foarte bine cu el – deci succes!

Comentează