MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Caut agenda de incredere

M-am hotarat. Imi fac agenda. Dar nu vreau o agenda clasica, caut una online, cu remindere pe mail si alte facilitati utile celor foarte comozi (ca si mine). Am folosit o vreme Yahoo Calendar, acum vreo 3 ani, dar as vrea sa incerc altceva. Ce imi recomandati?

Tags:

Fara comentarii

  1. Cristi says:

    Eu folosesc Google Calendar.Pentru o lista cat de cat detaliata: http://www.web2list.com/?tag=calendar&star=

  2. raduionescu says:

    traim vremuri mari – intai ai fost cu cortul intr-o zona fara semnal, si acum… iti faci agenda?!?wooow – big changes in your life.mie toate agendele online mi se par slabe – si asta pentru ca eu chiar imi tin agenda: am 20-50 taskuri pe zi, le mai aranjez, le mai mut, si e imposibil fara drag&drop si realtime…Altfel incearca google sau 30boxes.

  3. andreiard says:

    online am încercat şi io Google, dar n-am fost prea-ncântat. acuma folosesc un Nokia 6680, sincronizat cu Outlook si-s chiar happy.

  4. Andrei Sava says:

    Recomand o blonda, inalta, peste 1.70, 70 de kg, 🙂 sa fie inca la Facultate sau proaspata absolventa. (de preferat Comunicare, Jurnalism, Relatii Internationale, Marketing sau Drept). Sa stie sa citeasca foarte bine, sa stie sa faca diferenta intre publicity si advertising, si…sa fie dispusa si disponibila sa lucreze mult peste program. 🙂

  5. Andrei Sava says:

    Si vorbesc serios. Un om se poate descurca mult mai bine decat un calendar/agenda online. Eventual daca e destul de bun iti poate prelua si o parte din sarcini. You could try! There are many young students out there waiting for a chance!

  6. razvan varabiescu says:

    daca ai nevoie de o studenta la FJSC iti trimit o eleva…

  7. Cristian says:

    UPDATE: Ca sa nu mai existe confuzii, am schimbat titlul postului.

  8. boyarul says:

    Daca vrei variante online, ai avea http://calendars.net http://familybuzz.comsi http://visto.com

  9. Ovidiu Scarlat says:

    salut!30boxes mi se pare bun, apoi Remember the milk pare interesant si este asa cum iti doresti tu.

  10. Eduard says:

    Vista + Windows Live, cand vor aparea. Stay tuned 🙂

  11. Mihai says:

    Daca folosesti Firefox, atunci poate iti prinde bine urmatorul add-on:https://addons.mozilla.org/firefox/208/Toate cele bune!!!

  12. Mihai says:

    Add pentru post-ul de mai sus:Tot p/u Firefox, sincronizare cu Google Calendar:https://addons.mozilla.org/firefox/2528/

  13. Cristian says:

    Putin coplesit de numarul de recomandari, va multumesc tuturor…Am sa incerc cateva dintre recomandari, pentru altele trebuie sa vad cum le potrivesc cu cele 2 Mac-uri ale mele ;o)

  14. iBogdan says:

    Pentru ca si eu folosesc tot Mac iti recomand iCal, ca unul dintre cele mair eusite programe de acest gen de piata. Da, se sicnronizeaza online cu diferite servicii (Google calendar) iti trimite si mail-uri automat, se sincronizeaza cu dispozitive mobile, etc… ah, si inca ceva… stirile de pe TUAW sunt cam fuamte cateodata

Comentează