MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Inca una la activ

Desi ma tem ca o asemenea declaratie ar putea sa imi afecteze cariera politica programata pentru mai tarziu, recunosc ca am consumat ieri si astazi doua C-Ice-uri (Swiss Cannabis Ice tea), despre care am citit saptamana asta pe cateva bloguri. C-Ice nu e atat de rau pe cat pare la prima degustare. Daca cineva se incumeta sa il guste, ar trebui sa il incerce bine racit si cu cateva cuburi de gheata… Sunt insa cumva convins ca deja prin cluburile Mai mult ››

Advertising: Din masina…

Coca-Cola pare sa iubeasca acest panou din Piata Unirii. Dupa ce pana mai ieri a intins gazon pentru Dorna de pe e panou pana pe trotuar, acum Coca-Cola il rezerva pentru noua sa campanie de brand, adaugandu-i cateva paie. Enjoy! Undeva mai incolo pe Splai, Lindab parafrazeaza pe un mesh directiva CEE (Tutunul dauneaza grav sanatatii!) cu sloganul “Plumbul dauneaza grav sanatatii!”.

Personal: Un nou slogan

Dupa intalnirea de aseara cu Radu si Dragos, mi-am gasit un nou slogan: “Nu vand mai jos de 500 de mii!” Asta ca o reactie la valul de achizitii despre care am citit in ultimele luni (inclusiv pe plan local).

Blogs: RoBloggers Survey la final

RoBloggers Survey, primul studiu dedicat bloggerilor romani, a ajuns la final. Dupa 15 zile de activitate, sondajul a reusit sa atraga 268 de bloggeri si – ceea ce m-a surprins cel mai mult – o atentie deosebita din partea blogosferei locale. Carmen a contabilizat pe site-ul ei 102 bloguri care au decis sa promoveze intr-un fel sau altul survey-ul (cei mai multi au ales sa posteze logo-ul oficial al sondajului). Rezultatele survey-ului vor fi facute publice la sfarsitul acestei saptamani.