MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Ce facem cu RoBloggers Survey

Cred ca m-a intrebat cineva deja sau m-am intrebat eu de unul singur, nu stiu exact, ce facem cu RoBloggers Survey. La ce il putem folosi?

Sunt sigur ca vor fi studenti, profesori si chiar jucatori de pe piata online, poate chiar jurnalisti care vor aminti sau chiar folosi acest sondaj in demersurile lor de documentare.

Dar ce pot face bloggerii cu acest sondaj?

Sunt cateva intrebari care ne ajuta sa intelegem mai bine asteptarile core-target-ului nostru (alti bloggeri) si de aici sper ca vom vedea o crestere (in cantiate si calitate) a blogurilor locale.

Ce altceva mai putem face?

LATER EDIT: Carmen a realizat la o pagina cu toate rezultatele si interpretarile pe marginea RoBloggers Survey. O gasiti aici. Include atat date “brute”, alaturi de comentariile noastre, cat si trimiteri catre cei care au sustinut si comentat acest sondaj.

Florin sugera un nou sondaj in 6 luni sau 12 luni, eu as zice sa il facem undeva in iunie – iulie anul viitor.

FOTO: MANOS ARRIBA/ M@X

Tags:

Fara comentarii

  1. Florin Grozea says:

    Luam notite, suntem mai informati, deci mai puternici! Asta facem cu sondajul.Si facem unul si mai bun, si mai amanuntit, pe un nr mai mare de bloggeri, peste 6 luni. Si peste 12. Si tot asa!

  2. Carmen says:

    Buna,In mod cert rezultatele sunt un prim reper de acest fel si pot duce la studii nu doar despre bloggeri si bloguri, ci si despre modelele de colaborare pe care le faciliteaza blogurile sau despre diferite moduri de a derula astfel de chestionare.Este apoi prima colaborare de o anumita amploare intre 2 autori de bloguri care nu s-au cunoscut; e un inceput pentru ceea ce blogurile permit, invatarea impreuna, lucrul la proiecte comune, deci crearea de comunitati de practica.Multumesc deci pentru colaborare, Cristi si sa fie si alte prilejuri,Carmen

  3. Dragos Dehelean says:

    Din punctul meu de vedere, o informatie bomba pentru presa este cea despre “credibilitatea blog-urilor versus presa traditionala”.Voi scrie si eu maine pe blog un comentariu despre asta.

Comentează