MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Inca o platforma .ro

Cautam aseara un nume pentru club si m-am oprit la un moment dat asupra “BlogNet”, gandind ca in club vor intra si multi bloggeri sau ca oamenii pe care ii vad eu in club sunt deja bloggeri sau vor deveni in viitorul apropiat.

Am zis “Asta e!” si am intrat pe repede pe net sa il verific.

BlogNet.ro exista deja. Este o platforma de blogging lansata (nu stiu cand) de ROL.ro si aflata la inceputul inceputurilor. Au doar 7 bloguri inscrise.

Dupa febra MySpace, se pare ca pe publisherii locali ii cuprinde si febra platformelor de blogging. Vedeti pe cineva in stare sa concureze cu numele consacrate (Blogger, WordPress…) si cu Weblog.ro?

Tags:

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    blogtalk.roblogcafe.robloggeri.ro (nu e luat)Gusti (uit mereu ce parola am)

  2. Anonymous says:

    Chiar si “blogosfera” imi place cum sunaGusti

  3. Vlad Popa says:

    Cred ca pentru a lansa o platforma de bloguri trebuie sa ai o campanie de PR. Iti trebuie cateva persoane importante pentru a da un impuls unei astfel de initiative.De aceea cred ca e bine sa pornesti o astfel de platforma pe un anumit domeniu, facand persoanele din domeniul respectiv sa discute intre ele.Nu cred ca poti lansa usor in .ro un astfel de serviciu pentru publicul larg. Trebuie targetat.

  4. Cristian says:

    well… ai si nu ai dreptate! mai multe nu iti spun deocamdata! :o)

  5. Alina Nemes says:

    Cristi,blognet.ro este in faza finala de teste, si nu era inca lansat… pana cand nu ai scris tu aici despre asta.De aceea nu auzisei de el pana acum.Se va lansa oficial in curand!

  6. Cristian says:

    deci cumva am dat stirea?! :o)

Comentează