MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Part-time blogger

Tot gandindu-ma la blogul lui Copos, mi-a venit in minte intrebarea: Cat de bine primita este ideea de co-autor al unui blog personal?

Mi-am adus aminte si de un articol din WSJ care trata problema blogurilor intrate in vacanta. Se pare ca pentru unii e vital sa aiba un inlocuitor la taste pe perioada concediului.

Vin acum cu o provocare, cu un joc: Pe cine vedeti potrivit dintre bloggeri romani sa va ocupe locul/ blogul cat sunteti in vacanta?

Incep eu cu propunerile mele: Radu, Zoso, Jobsessive, Razvan.

TRACK: THE BRAND NEW HEAVIES/ YOU’VE GOT A FRIEND
PHOTO: ILOVE/ JULIAN

Tags:

Fara comentarii

  1. Carmen says:

    Cristi,Daca veneai cu ideea aceasta la inceputul verii, cred ca ar fi fost destui care sa intre in joc si sa scrie in locul altuia pentru cateva zile – un mic studiu asupra impactului unui ‘ceva nou’ ar fi fost interesant – next summer :-)Carmen

  2. Florin Grozea says:

    Daca tu puneai pe altcineva sa scrie pentru o perioada pe blogul personal Manafu, eu nu mai citeam, asteptam sa revi din vacanta.

  3. Daniel Racovitan says:

    Un blog e prin definitie personal. A cere cuiva sa scrie pe blogul tau, e ca si cum ai ruga un prieten sa iti “amuze” nevasta cat timp esti tu plecat in delegatii. Be serious.

  4. Cristian says:

    Daniel, ai citit articolul din WSJ?… oricum misto ideea cu “nevasta”

  5. Nino says:

    Radu, Manafu, Orlando, Antonio

  6. krumel says:

    Sint sigur ca v-ar place sa va scrieti unul altuia blogurile cat sinteti in vacanta.Cel putin asta reiese din comentariile actuale.Nici nu cred ca ar fi prea multe obtiuni.Eu prefer sa mi-l scriu singur. Nu cred ca as avea inlocuitor, pentru mine.So no part-time blogger for me.

Comentează