MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Uneori raman la clasic

Apple si-a anuntat noutatile. Cel mai mult mi-a atras atentia noul Shuffle, total schimbat fata de versiunea initiala. Daca la inceput il comparam cu o bricheta, acum il asemuiesc cu un chibrit mai mic sau cu un paper clip.

Sincer, imi place mai mult Shuffle-ul original!

Steve Jobs a anuntat si lansarea versiunii cu numarul 7 pentru iTunes care vine la pachet cu serviciul de download video.

TRACK: BEAVIS & BUTTHEAD FEAT. CHER/ I GOT YOU BABE

Tags:

Fara comentarii

  1. Nino says:

    Ca orice gadget Apple si cele noi sunt la fel de cool ca si generatiile anterioare. Desi nu sunt un mare fan Apple, trebuie sa recunoastem ca au dat lovitura poate si prin marketingul total nou la momentul zero.

  2. licuriciu says:

    off-topic:bine ca ai reparat rss-ul.

  3. Cristian says:

    stiu ca a avut o problema. mi-a mai spus cineva. dar eu nu am facut nimic. folosesc ce da Blogger.com!bine ca stiu acum ca s-a rezolvat.

  4. Claude says:

    Apple merge bine pe “unora le place schimbarea”. so… pe cat e de frumos? sau de bun? Hm… conteaza mai mult ca e interesant… foarte interesant… recunoaste ca pentru 5 minute macar ti-ar placea unul. Plus ca deja si Shuffle si Nano etc sunt deja aproape branduri cu mult prea cool pentru unii. Ce vreau sa spun… un gadget ca atare are putine sanse sa devina “clasic” sau altceva… un gadget oricum e prin definitie efemer si nu prea performant prin excelenta si fiabilitate.

  5. Cristian says:

    claude, cum spuneam, am un shuffle din prima generatie si raman cu el!

Comentează