MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Un nou site pentru femei

Am primit acest carton “decupat” pe care scrie: “Doar pentru asta, nu inseamna ca trebuie sa conduca!”. Iar pe verso gasesti www.traiestefeminin.ro.

No comment!

Tags:

Fara comentarii

  1. andreea says:

    Cam agresiva pozitionare. Cum l-ai primit? Pe strada….?

  2. mimi says:

    in plic, evident, ca a fost o campanie intreaga pentru asa ceva. si inca o campanie buna, asta e clar. ramane sa continue tot asa, pentru ca din continutului site-ului nu am putut obtine mai multe detalii decat dintr-un cosmo. iar asta e destul de grav daca incerci sa aduci ceva pentru femei, oricat de nou ai putea sa spui ca acest carton este.

  3. Ciprian Gavriliu says:

    Multe din articolele de pe site par ca sunt scrise de Carrie Bradshaw. O pozitie confuza de adolescenta in perioada cautarilor, dar in acelasi timp cu convingeri de neclintit si cu personalitate de stanca(cu ura latenta impotriva speciei barbat). Fluturasul pare si este agresiv, atrage intradevar atentia dar vorbeste gresit si fara acoperire in realitate.Inca o greseala: iti stabilim standardele, iti spunem ce poti sa mananci, sa bei, sa imbraci, iti spunem cum sa “traiesti feminim”.Sunt foarte curios de evolutia comunitatii.

  4. Lowant says:

    Eu am citit “Doar femei are, nu inseamna ca trebuie sa conduca”Ceea ce este o retorica cacofonica.

  5. spiridus says:

    Mie mi se par deja plictisitoare toate incercarile astea de a reinventa modelul lui Carrie Bradshaw si a ideilor/dilemelor ei. Ca exercitiu de pozitionare/comunicare e insa interesant, dar continutul nu aduce nici o revelatie in plus fata de Cosmo care deja de 7 ani in Romania (La Multi Ani) a inceput sa se cam repete.Chiar e femininul sinonim cu toate generalitatile banale si stupide gen “poti sa ierti daca iubesti???”

  6. Nino says:

    Mi se pare super tare si “agresiva” ca si campanie. Adica te face sa te gandesti si sa intri pe site. Cat despre ideea in sine… well aici as cam avea de comentat. Cum ar arata o campanie a barbatilor mergand pe aceeasi idee???

  7. grandromania says:

    Agresiva sau neinspirata, fluturula in cauza a fost premeditata. Sincer, e cam la fel de lipsita de imaginatie ca o femeie pudica in cautarea sotului pierdut pe Matasari.Apropos de target-ul asta feminist si receptiv la slogane transante precum cel in cauza: cand apare prima revista pentru barbatii excesiv de violenti si gelosi, care s-au taiat cu lama cel putin o data pentru ibovnica nepasatoare?

  8. bornedbored says:

    Ciprian a spus exact ce trebuia. As mai adauga: un gen pe cale de extinctie. Sa-l protejam? 😀

  9. Anonymous says:

    cineva a gresit destinatarul, caci din cate stiu expedierea trebuia facuta exclusiv catre femei:)

  10. Razvan Savu says:

    prost sau nu site-ul , odata postat acest articol pe blog-ul tau Crsiti, a primit cu sigurantza multa reclama…..

Comentează