MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Primul livecast de agentie

OgilvyOne lanseaza aici o invitatie la o discutie live despre viitorul marketingului influentat de lumea digitala. UPDATE: Agentia a postat pe site-ul livecast-ului un report interesant despre evolutia digitalului la nivel mondial. Il gasiti aici in format PDF.

Advertising: Om nou in fruntea creatiei de la Ogilvy

“Departamentele de creatie ale grupului Ogilvy Romania sunt coordonate incepand cu aceasta saptamana de un Executive Creative Director. Albert Nica va conduce activitatea creativa a intregului grup si va realiza o reorganizare din punct de vedere al structurii echipei, alaturi de Dani Macarie, Group Creative Director OgilvyOne si 141 Romania, si ceilalti oameni cheie din echipa de creatie. Albert are o experienta de 12 ani in industria de publicitate, atat in sectorul corporate al acesteia, cat si in cel antreprenorial. Mai mult ››

Online: In vizita la Podio

Radu si Dragos au vrut o exclusivitate de la mine pentru Podio. Si fiindca am avut si eu un rol in aparitia Podio, am acceptat. Mai mult, m-am gandit sa vin si eu cu o exclusivitate: o inregistrare video din studioul Podio.