MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Ce se "vinde" bine pe bloguri

Cred ca tocmai am avut cel mai de succes post al meu, post-ul despre oamenii buni, care m-a facut sa ma gandesc la eventualitatea unei repozitionari a blogului – ca tot e la moda acum pe Intenet, iar eu imi caut pozitia optima de ceva timp – pe zona HR. Si as avea ceva material de pus pe masa.

Am pus acest post aseara, candva dupa miezul noptii, iar dimineata la ora 9 si ceva aveam deja vreo 5 comentarii. Acum vad ca am 20 si destul de consistente incat sa scot un material cu DOs and DON’Ts si cateva maxime celebre de servit la angajati sau angajatori.

Mi-am mai pus problema asta si inainte, adica sa vad sau sa imi inchipui ce subiecte ar “vinde” bine un blog, in speta blogul meu. Carmen imi va spune sa ma mai uit o data in RoBloggers Survey, ca voi gasi un raspuns sau doua. Insa eu vreau sa merg putin mai “adanc” si sa gasesc genul subiectelor.

Si ca de obicei, incep eu cu nominalizarile. Deci eu cred ca subiectele hot sunt date de “ce mai fac jucatorii online”, “diversele comparatii intre bloguri”, “relatiile de la serviciu, cu colegii si mai ales cu sefii”, “probleme ale antreprenorilor”, “orice legat de Orlando”, “intalniri ale bloggerilor”…

PHOTO: CARROT MAN/ RIGMAROLE

Tags:

Comentează