MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Cel mai … blogger?

Am remarcat de doua ori in ultima saptamana ascesnsiunea in topul Trafic.ro a blogului vladinho.haipa.ro. Are acum peste 30.000 de unici pe saptamana. Si creste. L-am vizitat de curiozitate si am gasit un blog “normal”.

Tags:

Fara comentarii

  1. weasel says:

    Two words: wholesale traffic

  2. Andrei Sava says:

    Eu zic ca e de la iaurt. 🙂

  3. SlimR says:

    si eu tind spre cumparare de trafic dar partea proasta e ca are vizitatori din romania majoritar ceea ce nu prea sustine teoria asta.blogul nu-mi place in mod deosebit desi il am in feedreader de ceva vreme.parerea mea este ca traficul este datorat majoritar butonului de trimis mass message cu un post pe yahoo messenger. ceea ce mi se pare mai mult decat stupid, idiot etc.nu suport mass messageurile cu siteuri si nu cred ca sunt singurul.

  4. SlimR says:

    luati exemplul postului http://vladinho.haipa.ro/?p=262 are 695 de vizualizari sau http://vladinho.haipa.ro/?p=261 cu 1000+astea sunt posturi tipice de mass message. cum sunt multe dintre posturi.in general cam are dreptate netics cu ce zice despre vladinho asta.

  5. nihasa says:

    e vorba de fenomenul ” Taran in Spania ” MegaSTARRRRRRRRRRRdel.icio.us TRACK TOPPosted on October 15th, 2006 by vladinho87. Filed in .filmulete.192 comentarii 37,830 Views

  6. Anonymous says:

    http://vladinho.haipa.ro/?p=275 sa vedeti cum sta treaba!

  7. SlimR says:

    si uite cum se face reclama iara =))

  8. zoso says:

    pe mine ma amuza faza.lasati omul in pace, o sa il tina o luna si dupa aia gata.bine, ca nu intelege el prea bine ce discutam noi aici, asta e alta mancare de peste.ps: n-a vazut nimeni ca “pagini” e scris aiurea? 😀 “Trimite link-ul pagini prin Yahoo Messenger”

Comentează