MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Putin ajutor

Eduard imi semnaleaza ca blogul meu se vede acum foarte prost in IE. Mi-a trimis chiar si o captura. Arata jenant.

Eu am tot umblat in template si m-am jucat cu diverse parti din el. Probabil am dat ceva peste cap. Mai e cineva care nu vede bine acest blog? Mai e cineva care a avut aceleasi probleme? Are cineva o solutie/ sugestie pentru mine (in afara de recomandare de a trece pe WordPress)? Mersi.

UPDATE: Am operat cateva din sugestiile primite si se pare ca am remediat problema sidebar-ului. A ramas nerezolvat acel Blogger Bar, dupa cum se vede si in imaginea de mai sus. Sincer as renunta la el.

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Crivat says:

    Eu am IE 7 si n-am nici o plangere. Iti trimit si pe mail un capture, sa-mi vezi daca e ok.. dar n-am nici o plangere.

  2. novo says:

    check your gmail 🙂

  3. Carmen Holotescu says:

    Cristi,Proprietatea float din CSS cauzeaza problema, dar numai in IE6.Incerc sa ma mai uit putin peste cod, poate gasesc o solutie.Carmen

  4. Carmen Holotescu says:

    Cristi,Probabil novo ti-a dat deja solutia pentru layout – daca da, zi-mi, te rog, ca sa nu mai incerc sa gasesc si solutia pentru partea de sus.Pentru ca partea din dreapta sa se afiseze paralel cu insemnarile, nu sub, sa definesti:#sidebar { margin-left:66%; }in loc de:#sidebar { width:220px; float:right; }Carmen

  5. ovidiu says:

    Hmm, vezi in primul rand ca ai vreo trei <body>-uri in template (doar unul este permis conform standardelor W3C). Apoi, in dreapta, jos, ai un paragraf gol caruia CSS-ul is spune sa se intinda pe 660 pixeli:#footer { width:660px; clear:both; margin:0 auto; }Ori elimina paragraful, ori schimba setul de mai sus cu:#footer { width:0px; clear:both; margin:0 auto; }Sper ca asta ajuta.

  6. Subiectiv says:

    buna recomandare :))WORDPRESS :p

  7. Cristian says:

    Multumesc pentru sfaturi. Am sa incerc sa le urmez. Astept feedback…

  8. Felix Enescu says:

    Keep trying. Se vede la fel in IE6.

Comentează