MANAFU*

Abonamente Evensys

Netoo: Prima intalnire

A trecut si prima intalnire a clubului de networking botezat prin vot universal Netoo. Au participat – cum spuneam intr-un post anterior – in jur de 20 de persoane. Carmen a dedicat un post celor care au venit la Amsterdam Cafe, locul intalnirii noastre, joi, 28 septembrie.

A fost o prima seara in care am avut ocazia sa ne cunoastem si chiar sa schimbam cateva idei. Nu am avut o agenda de discutii si cred ca a fost mai bine sa incepem cu amintiri din vacanta sau legate de ce am mai facut in ultima vreme, in aceasta prima “zi de scoala”. A ramas sa venim cu temele facute de data viitoare.

Victor are niste propuneri concrete despre ce ar trebui sa fie acest club. Eu am plecat devreme, el a venit tarziu joi si nu am apucat sa vorbim, asa ca am sa impartasesc aici “viziunea” mea despre acest club.

Cand am venit cu ideea acestui club, am dorit sa fie un loc de intalnire la o bere intre oamenii Internetului local. Nu trebuia sa aiba un nume, un site, un blog si nici sa ii facem reclama.

Am lansat apoi ideea pe acest blog si curand am primit feedback-uri pozitive. Evident din partea unor bloggeri. Asa s-a ajuns la ideea ca va fi un club al bloggerilor.

Ne-am intalnit joi, majoritatea bloggeri. Au fost cativa observatori, dar jucau mai mult rolul de insotitori de bloggeri (sper sa nu supar pe cineva).

Despre ce este acest club?!

In ultimele saptamani am vazut acest club drept locul in care sa discutam proiectele lansate recent pe Internet, fie ca au pornit din blogosfera, fie ca au venit din partea unor publisheri.

Pornind de la acest context, ii invitam la o bere pe cei care au contribuit la proiectele respective. Pentru unele, noi venim cu un feedback, in altele (on going) ne putem implica, fiecare dupa posibilitati.

In cadrul Netoo, as discuta despre Podio, Urbee si Ghid Mobil cu Radu, Dragos si Alex si as veni cu un feedback. Apoi as dezbate cu Razvan ideea sa de a introduce in mod organizat publicitate pe bloguri. As vorbi deschis cu Ionut si cu Catalin despre ce imi place si nu imi place la noul site Pro TV. Nu in ultimul rand, as vorbi cu Florin despre proiectul e-OK.ro si potentialul sau de marketing (si putin despre design-ul site-ului) si neaparat cu Gusti despre Blogsport. Si de fiecare data as incerca sa gasesc noi idei prin care sa crestem blogging-ul local (desi cineva recent ma intreba daca imi place sa creez maculatura in blogosfera).

Cred ca Netoo este locul in care putem schimba idei si afla noutatile pietei online, in care putem primi feedback la ceea ce facem si il putem da celor care au facut deja.

Comunicam mult pe bloguri si intoarcem pe toate fetele tot ceea ce se intampla, insa din experienta stiu ca nimic (nicio discutie virtuala) nu se compara cu o intalnire face-to-face.

Ce urmeaza?

Voi face un cont Netoo pe Basecamp prin care participantii la intalniri vor putea comunica. Si voi lansa si blogul n-e-t-o-o.blogspot.com, la realizarea caruia sper sa imi dati o mana de ajutor.

Tags:

Fara comentarii

  1. elena says:

    Minunat, bun plan, subscriu.:-)

  2. Ionut says:

    Cristian,subscriu din toata inima la ideea cu feedbackul si discutiile deschise pe tema proiectelor in care suntem implicati. Pentru ca fara astea suntem in bezna.Ma bucur ca am participat la prima intalnire Netoo si o astept pe a doua.

  3. Anonymous says:

    imi pare rau ca nu am putut veni… dar ma bucur ca, din ce citesc pe blogurile voastre, a fost asa cum ma asteptam sa fie si ca incepe sa se contureze ceva util si binevenit pentru toti 🙂

  4. Alex says:

    Suna bine, imi pare rau ca nu am aflat de idee mai devreme; sau de fapt mi-a trecut o vrabiuta pe la urechi, dar cum “club de networking” nu suna a altceva decat a batut cu pumni in piept, am trecut repede mai departe. In schimb, noua prezentare drept “club de blogheri/entuziasti/antreprenori” parca suna mai bine; astept urmatorul meeting 😀

  5. Adrian says:

    Subscriu si eu ideii, e bine ca se incheaga un forum in care se pot dezbate idei, se pot propune pasi inainte de facut, se poate gandi in perspectiva, se poate da coerenta unor proiecte.PS imi pare rau ca nu am putut ajunge la timp dar am aflat cum a fost pe blogurile voastre

Comentează