MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Magnetique vrea mai mult

Magnetique Marketing – o nouă strategie de poziţionare pe piaţă

Magnetique Marketing va fi primul publisher online care va începe o promovare permanentă în toate canalele de comunicare

Bucureşti, 5 octombrie 2006: Magnetique Marketing, unul dintre cei mai dinamici şi inovatori jucători online de pe piaţa românească va fi primul publisher online care va adresa în mod coninuu toate canalele de comunicare (print, radio, outdoor, indoor şi TV). Scopul este acela de a facilita definirea brandului Magnetique cât şi de a de a promova pe o scară mai largă produsele sale.

Totodată, Magnetique Marketing şi-a propus poziţionarea sa ca publisher online de top, atât prin calitatea produselor media dezvoltate cât şi prin adoptarea unei strategii ce pune accent pe nevoile comunităţii vizate.

[Fragment din comunicatul de presa]

PHOTO: MISSING MULDER/ RED LABEL

Tags:

Fara comentarii

  1. Anonymous says:

    Nu inteleg deloc strategia acestei companii!Am vazut mai multe comunicate si declaratii in ultimele luni ale acestei companii, dar nu am vazut nimic concret. Lanseaza declaratii mari si isi iau agentie de PR, dar nu scot nimic pe piata.Chiar cred ca va pune cineva botul la tactici ieftine de genul asta?Arata, frate, ca ai facut ceva si da apoi comunicatul!

  2. Anonymous says:

    Da’ nu mai bine iti faci treaba, iti iei banu’ si te duci apoi linistit acasa? De ce trebuie sa dai comunicat? Daca faci ceva interesant se aude oricum ;)gresesc?

  3. Galaktique says:

    sunt ownerul de la Galaktique, cea mai perfecta si cea mai speciala firma de publisher on-line, am mai scris pe forumul asta. vreiam sa dau si eu un comunicat ca ne-am luat domeniu web, am angajat receptionista si ca ne propunem sa ne repozitionam medium spre high dar fara sa ignoram segmentul low, ca pana acum am fost pozitionati sus de tot.luam aceste masuri radicale pentru a creste calitatea produselor noastre care au ramas doua de la inceput: Poponetz.ro si Gogoneatza.com.ro.referitor la plecarea domnului Orlando Nicoara, ne mentinem poztitia anterioara si reiteram ca bord-ul nostru de conducere ramane neschimbator.

Comentează