MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Amanunte

In urma cu cateva zile am primit un telefon de la o cunostinta. Vroia sa ma intrebe de viata (pe cont propriu). Dupa cateva minute de discutii pe tema “obsesiei” start-up-ului la barbati (dorinta de a face ceva pe cont propriu), imi spune: “Si cu blogul ce vei face, sper ca nu vrei sa-l lasi? Ar trebui sa te tii de el…”

E adevarat ca in ultima saptamana nu am fost foarte activ pe blog. Am avut mai multe intalniri si nu am mai fost prezent aproape tot timpul in fata calculatorului. In plus, de vreo doua zile o raceala cumplita ma tine mai mult legat de pat. Se pare ca nu sunt singurul bolnav din blogosfera.

Ma voi tine de blog, ba mai mult voi genera noi initiative legate de blogging (dar toate la timpul lor). Un prim pas a fost facut. Am revenit la vechea formula de layout, cu cateva mici schimbari (inca nu m-am hotarat asupra blog-roll-ului). Un al doilea pas il vom face – sper – joi la Netoo, cand vom vorbi despre studiul calitativ asupra blogosferei locale si despre publicitatea pe bloguri. Si sper (sa ma fac bine) sa ne vedem tot joi si la Zilele Biz.

Nota Bene: In header-ul blogului am scris “like.no.other” (sloganul Sony). Cineva a vrut sa stie ce legatura exista intre blogul meu si Sony. Niciuna. De la inceput am pus in header un slogan din reclame. Am avut “Impossible is Nothing” (Adidas), “Low Ego Emissions” (Volkswagen), iar acum am “like.no.other”.

Tags:

Fara comentarii

  1. nicole says:

    stiu ca vine si un renumit bloggerMichael Arrington , sper sa ne tii si pe noi la curent , despre discutiile ce vor avea loc pe 26.10.06.

  2. Daniel Racovitan says:

    vrei un hint? in afara de gadilarea orgoliului personal, economic vorbind un blog este una din cele mai ineficiente ‘investitii’ ale timpului personal.

  3. Daniel Racovitan says:

    completare necesara: …cu exceptia cazului in care lucrezi in advertising, massmedia, marketing si asimilate, unde componenta “fatadei” e primordiala. In “the startup business” fatzada si ‘textele’ nu aburesc decat pifanii, ingredientul esential e expertiza tehnica.

  4. Andrei Sava says:

    SI eu sunt bolnav!Zic sa facem un blog care sa se cheme R?citoo! 🙂

  5. Andrei Sava says:

    Sau un club..pardon 🙂 …

  6. luci says:

    Ok. Greseala mea, mai am de studiat.Keep on writing!

Comentează