MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Ca un fulg

E veche stirea deja, dar merita totusi un post pe blog: Sony a lansat cel mai usor laptop din lume. Sony Vaio Type G cantareste 898 de grame si are un ecran de 12,1″. Si desi e ca un “fulg”, are si o baterie ce tine 12 ore. Pretul? 1.900 de dolari. Cateva detalii in plus aici.

Fun: Muzica Fake

Ce s-au gandit unii!? Sa faca niste piese muzicale false… Ce zici de un Fake Depeche Mode Song sau de unul “semnat” David Bowie? Creatorul se numeste Liam Lynch, iar albumul este intitulat (cum altfel!?) Fake Songs. Am ascultat o piesa pe Pandora. Nu suna rau deloc.

Blogs: Schimbarea la fata

Cred ca am innebunit pe toata lumea cu pozitionarea acestui blog, cu refacerea blogroll-ului sau cu sondajele de genul “Eu despre ce ar trebui sa scriu?” si cu multe alte “obsesii”. Acum vin cu o alta obsesie. Designul blog-ului. Tot ma gandesc sa ii schimba fata. Bine, ma gandesc sa trec pe WordPress, sa folosesc domeniul .ro si multe altele. In principal, caut acum o schimbare la fata si imi pun intrebari de genul: sa trec pe fundal negru sau Mai mult ››

Blogs: Lectura obligatorie (1)

Mi-am pus si eu in Bloglines “jucaria” lui Vivi. Se pare ca merge, desi inca nu m-am prins cum/ cand isi ia Bloglines feed-ul. La fiecare refresh? La 10 minute? Asa – prin jucaria lui Vivi – am aflat ca SoWhat s-a intors in blogosfera. Pentru cei neavizati, SoWhat a fost probabil the fastest growing blog al verii, dovada fiind clasarea printre cele mai bune bloguri romanesti, conform RoBloggers Survey.