MANAFU*

Abonamente Evensys

Advertising: Spoturi in fuga

Apreciez “agresivitatea” cu care ClickNet incearca sa castige teren pe piata; o apreciez mai mult din consecventa comunicarii. Insa daca pana acum spoturile ClickNet nu ieseau in evidenta mai deloc (decat prin soundtrack poate), acum s-au ales cu o productie de festival. Numai ca nu stiu daca se mai premiaza alergatul de cativa ani, de la Playstation “Mountain” sau Nike “Tag” si “Musical Chairs”.

Media: Transhumanta in presa

Comanescu are un post interesant despre criza de HR din presa romana cauzata de dezvoltarea a doua grupuri de presa (cel detinut de SO Vintu si cel proaspat ridicat de Dinu Patriciu ). Intentionam si eu sa scriu ceva despre plecarile masive din presa care au marcat ultimele trei – patru luni si de efectele transhumantei in presa. Ma gandesc insa ca ar fi un subiect bun pentru Netoo, desi nu stiu cat de mult ii intereseaza tema pe cei Mai mult ››

Fun: Raspundem vizitatorilor

De cand mi-am pus in Bloglines jucaria lui Vivi, ma amuz pe seama cautarilor care i-au condus pe multi vizitatori spre blogul meu. Chiar vroiam sa initiez de astazi un post zilnic numit “Raspundem vizitatorilor”, in care sa raspund la una dintre “cautarile” vizitatorilor mei. Am gasit astazi dimineata insa aceeasi idee la Urban Delice, care chiar a fost delicioasa.