MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Doua tendinte

Un redactor de la Capital mi-a cerut in urma cu doua zile cateva raspunsuri pentru un articol despre dezvoltarea si tendintele blogosferei locale. Probabil il vom citi saptamana viitoare.

De curand, Alex a “lansat oficial” noua sa initiativa, MobiCritic.com, un blog cu recenzii de jocuri si programe destinate telefonului mobil. Alex ofera detalii aici.

Raspunzand la intrebarile redactorului si avand inca proaspata in minte initiativa lui Alex, m-am gandit ca blogurile specializate locale dar cu content internationalizat au sanse mari de succes. Iar ca exemple in acest sens, in afara de MobiCritic, as mentiona Our-Picks.com, SEOpedia, Google Operating System.

Si mai vad un trend nou dezvoltandu-se in blogosfera, cel al jurnalelor intime impartasite online de cateva femei cu experienta de viata intensa. Exemple ar fi aici Angel’s Tears, De ce urâm bărbaţii, Imi plac barbatii.

Tags:

Fara comentarii

  1. nihasa says:

    cred ca ” experienta de viata intensa ” e nitel exagerat 😉

  2. Arhi says:

    andaa este un mare troll, si sunt convins ca il cheama andu :))

  3. Eloa says:

    Eu cred că blogurile vor începe să se specializeze. Ne-am lămurit cu toţii că există nişte bloguri de câţiva ani, pe care le ştim pentru că au fost primele din România, dar asta nu le face neapărat şi bune. Blogul chiar nu e ca vinul. Acum că e familiarizat cu fenomenul, publicul are pretenţia ca un blog să fie despre ceva. Începe să apună perioada jurnalelor intime haotice, din care mai răzbate uneori câte o tentativă jurnalistică. Nihasa&co., pare-mi-se că vă paşte un rebranding, dragă.

  4. Carmen says:

    Buna,Scriam si eu in urma cu cateva zile despre bridgeblogs, bloguri ce merg dincolo de publicul dintr-o tara; blogurile din prima tendinta remarcata de tine, Cristi, pot fi numite bridgeblogs.Probabil tot mai multi vor avea cel putin o categorie de mesaje scrise intr-o limba de circulatie pentru a ajunge la un public mai larg.Am remarcat recent si blogul Business Ideas in Romania, dar lista este destul de larga deja.Carmen

  5. Arhi says:

    @eloa: rebranding in ce sens? nihasa and co. au bloguri de interes general. cred ca blogul tau va necesita in cel mai scurt timp un rebranding, pentru ca subiectele s-au cam dus.sau devii si tu troll…

  6. Cristian Mezei says:

    Cristian, ai uitat de Lucian Slatineanu:http://www.badboy.ro/Si este “Google Operating System” nu “systems”. 🙂

  7. andaa says:

    Eu imi scriu blogul pur si simplu ca o spovedanie. Sincera si poate nelinistita. Nu am experienta in domeniu.La blogosfera ma refer. Dar nu pot sa nu remarc aroganta unor ,, tovarase de nisa”. Eloa cenzureaza arbitrar orice post care ii dezvaluie suficienta. La buna citire.

Comentează