MANAFU*

Abonamente Evensys

News: Vine Costa!

Nu prea am urmarit presa in ultimele saptamani, dar probabil deja a acoperit subiectul “Costa Coffee vine in Romania”. Am vazut insa ca a aparut pe blog(uri) .

Deci Costa Coffee, un lant de cafenele britanic din specia Starbucks sau Coffee Republic, isi deschide un shop (cred ca e o franciza) langa ASE.

Interesant e ca in zona ASE se concentreaza acum mai multe cafenele premium. Daca nu gresesc, pe latura ASE de pe Calea Dorobantilor sunt trei cafenele la parterul unui singur bloc.

De Starbucks nu ma intrebati! A mai trecut un an de asteptare…

Tags:

Fara comentarii

  1. nwradu says:

    Da, se construieste de zor la ea. Mi se pare cam mic locul, si este amplasat la strada, vizavi de Pizza Hut, unde e traficul mai mare. Starbucks se pare ca nu are in politica firmei sa intre si pe piata din Europa de Est. Oricum, la vreo 3 euro o cafea medie, la pahar de plastic, nu stiu cat de mare succes ar avea aici. Ar avea, dar trebuie sa se adapteze la conditiile de aici.Eu plang dupa Burger King, pe aia ii vreau…

  2. licuriciu says:

    Deoarece nu beau cafea, mi se fîlfîie daca vine sau nu Starbucks în România. Insa pe BK îi vreau si eu.

  3. bogdanlebu says:

    starbucks chiar e o experienta… si poti bea acolo si ceai sau suc si sa mananci o prajitura cat scrii la blog… au wifi…asta daca nu o sa incepeti toti sa beti o cafea… dupa ce o gustati pe aia cu scortisoara…

  4. Cristian says:

    Si la Gloria Jeans e cafea buna si te duce la 3$ pe pahar mediu…

  5. Dragos Novac says:

    SB au un grec care se ocupa de RO — initial deadline-ul era sfarsitul anului, amanat din cate am auzit eu.

  6. monica says:

    eu am auzit ca grecului i s-a zis sa mai astepte…aproape de mult si bine…ca nu suntem in target:)…desi si zara asa spusese, acum niste ani…pana cand a primit ce a vrut ( spatiul, dispunerea, exteriorul…cumparatori fraieri sa dea cu vreo 30% mai mult decat se plateste in afara pe aceleasi lucruri)

  7. Cristian says:

    zic mai degraba 50%…

Comentează