MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Inca un experiment

Am observat ca multi vizitatori accidentali ajung la mine pe blog cautand cuvantul “calendar” sau combinatia “calendar 2007”. E momentul in care multe companii isi comanda papetaria pentru anul viitor si probabil inca isi cauta furnizori sau modele de calendare, agende etc.

Am un bun prieten care are o mica tipografie si care face printre altele si calendare, agende etc. El nu stie ca am un blog. Si pentru ca in continuare tin activ poll-ul despre formatele de publicitate (vezi coloana din dreapta), iar lumea ajunge la mine cautand calendare, m-am gandit sa fac un experiment. Am sa pun un post tip advertorial pe blog si am sa astepta o reactie. Oricare. Sper insa sa nu vina din partea amicului sub forma unei reclamatii ca ma bag in business-ul lui!

Are cineva o sugestie prin care face acel post more appealing in cautarile pe Google? Acum ies pe locul 4 in Google.ro cand cauti cuvantul “calendar”!

Tags:

Fara comentarii

  1. Piticu21 says:

    io am vazut ca trebuie sa ai cat mai multe clickuri pe linkul ala ca sa urci in top. asa ca daca cauti calendare il vezi pe manafu pe locul 4 si dai clickuri pe el … manafu urca pe locul 1 ca e mai relevant 😉

  2. Piticu21 says:

    de asta se pune porn, sex, hentai, hardcore in headere ;))

  3. Cosmin says:

    sau poate cauta calendare d-asteahttp://www.calendar-ortodox.ro/calendar-webmaster.htmda, au si sectiune pt webmasteridoamne ajuta :))

Comentează