MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Ne reinventam

Nu sunt singurul care se gandeste serios la o schimbare (radicala) a blogului personal. Reinventarea sau evolutia blogosferei a inceput cu:
* Vladimir Oane
* Ionut Oprea
* Bogdan Branzas
* Iulian Comanescu

Tags:

Fara comentarii

  1. Andrei Sava says:

    Si eu am patit-o in sept 2006Am trecut de la http://andreisava.lx.ro/la http://andreisava.ap69.net

  2. trustman says:

    apoi nu te supara, dar vladimir chiar ar trebui sa se reinventeze. tu ai face afaceri cu cineva care scrie in blogul lui impotriva unei categorii intregi de oameni fara discernamant? pentru mine, daca ar trebui sa cumpar produsele lui vladimir, as alege unul mai scump decat pe al lui. un director de firma care afiseaza teribilismul asta de 2 lei si o asemenea intoleranta pe mine ma sperie. trebuie sa ai grija de imaginea pe care o proiectezi. ori toti care-si amesteca firma cu bloguri personale cum face vladimir, nu fac decat sa o dea in bara.poate discutati le netoo si chestii mai serioase, ca pe bune, sa discutam de etica in conditiile unor posturi cum sunt cele care tulbura acum blogurile cu audienta, e de rasul lumii.

  3. Absent says:

    Manafu, tu cum vezi blogurile romanesti in viitor?Mie unul mi se pare ca deja conceptul de blogging s-a modificat mult de la inceputuri, am scris mai multe pe blog. Chiar sunt curios cum vezi viitorul bloggingului.

  4. Arhi says:

    Oane isi reinventeaza blogul, ptr ca acume ocupat sa isi eutanasieze rudele mai in varsta, sa dea un exemplu elocvent.

  5. Vladimir says:

    @trustman: sunt sigur ca te-a jignit articolul meu, dar daca il citeai pana la capat ai fi vazut ca nu era vorba de teribilism si ca nu vreau sa eutanasiz pe nimeni. daca ai putea sa gandesti si cu creierul, nu numai cu inima sunt sigur ca mi-ai da dreptate. @arhi: venind de la un om care pe blogul lui are o poza cu o domna dezbrcata si un film cu cu un individ ce isi suge singur penisul cred ca nu are rost sa fi bagat in seama…. pacat de cititorii lui cristi ca trebuie sa citeasca valul de injurii pe care o sa mi le arunci in continuare.

Comentează