MANAFU*

Abonamente Evensys

Esti fericit cu telefonul tau?

Stateam ieri la o coada dintr-un supermarket si citeam pe telefon ce mai scrie blogosfera. Subiectul principal era iPhone (imi pare rau acum ca nu am adunat intr-un post cele mai interesante articole citite despre telefonul Apple). Iar feeling-ul pe care il primeam din post-uri era ceva de genul “it’s the end of the phone world as we know it” (intre timp au aparut articole care au intors pe toate partile acest “telefon reinventat”).

Si m-am intrebat: Trebuie neaparat sa am un iPhone? Nu mai exista “viata” dupa iPhone?

Ce naiba! Am un Nokia N 73 pe care l-am primit acum o luna (cadou de Mos Craciun) care imi ofera mai mult decat imi inchipuiam acum doi ani ca pot primi de la un telefon. Pot sa renunt acum la iPod Shuffle, nu trebuie sa ma mai gandesc la un video player portabil, iar calitatea imaginii e perfecta! Ce imi mai trebuie?

[Nokia N73 e un telefon capabil, dar are niste limitari care ma scot din sarite, pe care nu le aveam la Nokia 6680]

Tags:

Fara comentarii

  1. licuriciu says:

    nu stiu daca as vrea un iphone. acum am un motorola e770v si sunt foarte multumit de el. nu am avut nici o problema cu el. il am din aprilie anul trecut si inca imi place telefonul. nu m-am plictisit de el. plus ca nu as da 500 de dolari pe un telefon. poate sa zboare singur pana pe marte si inapoi, tot mi se pare mult.

  2. Arhi says:

    pe mine o singura intrebare ma macina. daca il bag in buzunarul de la blugi, asa cum e el din sticla tot, nu se zgarie? si daca se zgarie, o sa rezist socului de a avea un telefon de 1000 de euro zgariat?

  3. doru persinaru says:

    oare poate fi folosit cu o singura mana?

  4. Arhi says:

    pai cu cealalta ce faci coane?

  5. Alex Ciobica says:

    Depinde ce vrei sa spui prin “trebuie”. Daca esti multumit cu telefonul tau de acum nu … dar daca neajunsurile de care spuneai sunt esentiale … da. Totusi trebuie sa recunoastem ca cei de la Apple au urcat un prag mare in tehnologia mobila.I don’t know if it’s the end of the phone world as we know it but … it IS the begining of a new one.

Comentează