MANAFU*

Abonamente Evensys

Gadgets: Si Asus vrea un iPhone

Gata! Putem spune ca e sfarsitul telefonului mobil as we know it. Asus e cel mai nou player din zona care vrea sa intre pe nisa deschisa de iPhone, cu modelul Aura. Cine urmeaza? Samsung? Panasonic? SonyEricsson? Poate SonyEricsson cu un urmas al seriei P 900!?
[via]

Tags: ,

Fara comentarii

  1. VAGA BOND says:

    Sa vina gadgeturile ! Cu cat mai multe cu atat mai bine. Din concurenta intre producatori, vom avea si noi consumatorii de castigat. Si eu sunt curios cine si daca va fi lansat un telefon in genul acesta si de alti mari producatori.

  2. Piticu says:

    anca tu ai publicat asta inainte de cristi … nu ? 😛 nu de alta, dar m-am chinuit sa iti caut pozele alea 🙂

  3. Mircea Scarlatescu says:

    E clar un nou trend lansat de iPhone.Concurenta nu a facut rau niciodata, nu va face rau nici acum.Cu iPod au ramas lideri desgi multi au incercat sa-i copieze, ramane de vazut daca si cu iPhone Apple va ramane lider pe piata gadgeturilor … exotice

  4. Laurentiu Dumitrescu says:

    De curand mi-am luat un MacBook (este primul meu Mac)si ceea ce m-a impresionat cel mai mult este atentia data fiecarui detaliu (hardware si software). Din acest motiv cred ca iPhone va fi perceput ca “the real think”. Nu cred ca iPhone va fi la fel de bine primit ca iPod (unde Apple are acum o cota imensa de piata) dar cu siguranta ca va castiga o cota importanta din piata telefoanelor mobile (pentru un nou venit)

  5. Dies Irae says:

    Era de asteptat. In curand o sa fim ingropati in telefoane!

Comentează