MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Cati utilizatori de net sunt in Romania?

Trafic.ro arunca bomba. Dupa luni in care am crezut ca suntem 4,5 – 5 – 7 milioane de romani online, aflam acum ca sunt de fapt 3,5 milioane de utilizatori unici. De fapt, atatia sunt pe site-urile monitorizate de Trafic.ro. Si desi Trafic.ro e un bun barometru pentru piata locala, nu da cifrele exacte. Nu are cum sa le dea. De aceea, nu as fi promovat un titlu de genul “Cati utilizatori de Internet sunt de fapt in Romania?“. Stiu Mai mult ››

Blogs: De la cititor la blogger

Desi cineva imi spunea recent ca blogosfera si-a pierdut din sexiness anul acesta, eu cred ca 2007 e anul in care va fi apreciata pentru calitate si nu pentru cantitate. Un exemplu proaspat in sprijinul afirmatiei mele este dat de aparitia blogului lui Cristi Parvan, Research Director si Online Media Manager la Zenith Optimedia, care alaturi de Razvan, Vlad si Doru sustine “cauza” internetului si a blogurilor in randul agentiilor de media.

Advertising: Nu poti scapa de YouTube

O idee interesanta, un spot care poate atrage atentia mai mult decat orice alt clip oficial. Si nu e singurul spoof politic bazat pe reclamele Apple. Gasiti aici alte cateva exemple inspirate de “I am a Mac”. Ce spot romanesc ar putea fi parodiat cu succes intr-o viitoare campanie politica locala?