MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Ma mut pe Internet

Caut un serviciu prin care sa imi tin online o serie de fisiere pe care altfel ar trebui sa le “car” pe un memory stick sau pe un CD. Am gasit o colectie interesanta de astfel de servicii, insa nu cred ca e o idee prea buna sa testez cele 170 de resurse recomandate.

Foloseste cineva din zona un astfel de serviciu? Unul care sa permita o stocare decenta (> 1 GB), upload rapid si fara complicatii de soft instalat (un drag’n’drop ar fi perfect), organizare pe foldere etc.?

Tags: ,

9 comentarii

  1. encius says:

    tot box.net si eu

  2. de ce? says:

    500.0 MB space 5GB bandwidth fileden.com. asta folosesc eu

  3. IronMAN says:

    DivSharee un serviciu nou… l-am probat si sunt multumit de el.spatiu nelimitat. download direct. si free.

  4. Radu says:

    eu folosesc Amazon S3 mapat ca drive (sau harddisk cum vrei sa-i zici), si functioneaza absolut bestial.Nu e free, dar costa peanuts si am nelimitat practic (mii de giga daca chiar vreau).

  5. Anonymous says:

    BullGuard are si modul de Online Backup.

  6. Dan Mihu says:

    Eu folosesc, si va recomand, o extensie de Firefox, numita GSpace, ce foloseste contul de Gmail pentru stocarea de fisiere. Seamana cu Windows Explorer. In Gmail (2,8 GB) mi-am facut un label special (storage), pentru toate fisierele ce poposesc astfel in contul de mail si am creat un filtru care le eticheteaza si arhiveaza automat (skip inbox). Si mai simplu insa ar fi sa va faceti o adresa de Gmail dedicata. Ceva gen manafu.storage[at]gmail[dot]com…

  7. Adrian Enache says:

    Tot cu GSpace îmi fac şi eu treaba de transfer online şi sunt foarte mulţumit. E uşor de folosit, nu trebuie să-mi fac încă un cont pe undeva, nu trebuie să instalez softuleţe exotice… E OK şi nu mi-a făcut probleme până acum…

  8. cx.com – se poate folosi cu drag n drop (fara softulet)
    10 Gb
    Il folosesc dupa ce am citit o recomandare de la Alex Negrea!

Comentează