MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Noi timpuri, noi arme

iBook-ul meu a fost “arma” cu care m-am luptat in ultimele 5 luni. De cateva zile, mi-am completat “arsenalul” cu un iMac.

Tags:

Fara comentarii

  1. Cosmin says:

    Sa te bucuri de el!

  2. radu says:

    salut,ma bate gandul de mult sa schimb si eu tabara…si de vreo 2luni ma chinui sa-mi iau un macbook pro (15″). adevarul e ca nu gasesc ‘curajul’ sa ma desprind de pc… Spune-mi doar cat de mult merita, (nu e vorba neaparat de bani cat de suspiciunea ca o sa-mi lipseasca eventualele aplicatii pc)

  3. Radu says:

    Depinde foarte mult la ce iti chinui PC-ul in fiecare zi. Un Apple este foarte usor de folosit si in afara faptului ca sunt aplicatii corespondente si importate pe OS X. Depinde probabil cat de mult te joci.

  4. Cristian says:

    pe imac-ul meu pot rula si windows-ul ceea ce imi permite (sper sa nu zic prostii) sa rulez orice aplicatie pentru PC. sa ma sustina aici cunoscatorii!

  5. Christ Saddler says:

    teoretic se poate rula orice aplicatie de pc in windowsul instalat pe un mac, problema insa e alta. nu ai drivere pt placa video in primul rand, apoi de sunet si mai sunt cateva minore. asa ca jocurile pica din prima, mergand doar cateva ce nu sunt atat de insemnate. am inteles ca unii au avut probleme si cu photoshop sau premiere-ul in configuratia asta.so it’s up to you…

  6. Anonymous says:

    20″, 24″, core duo, core 2 duo?

  7. Cristian says:

    Core 2 Duo 20-inch 2.16GHz

  8. blowfish says:

    nice stuff :>sa ai grija de el

Comentează