MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Vine sau nu vine?

Daca o agentie de PR a castigat contul Starbucks in urma unui proces de selectie organizat pe piata din Romania, asta inseamna ca in sfarsit vom vedea Starbucks si la noi?

UPDATE: Se pare ca deja “stirea” a aparut prin diverse publicatii – BusinessWeek si ZF – si se cunosc si alte detalii. Ma mir cum de nu a aparut si pe bloguri (probabil a aparut, dar poate nu le am eu in feed reader).

Asta ma face sa ma gandesc la o discutie avuta cu Bogdana, in care spuneam amandoi ca ne luam portia de stiri mai mult de pe bloguri si mai putin din presa traditionala. Poate ca media traditionala nu e inca “depasita” de situatie!?

Fara comentarii

  1. Arhi says:

    o spui de parca Starbucks ar fi varf de gama in domeniu, nu o porcarie gen cafea la supermarket… O sa mai avem un fast food care sa ne imbolnaveasca

  2. engambament says:

    vine. dar nu neaparat bazat exclusiv pe ceea ce spui tu 😉

  3. Denisa says:

    Dacă nu mă înşel, în Business Week am citit, de câteva luni, că vine. Dar numai în Bucureşti, fără planuri de extindere. Aşa că nu m-am entuziasmat deloc. Grrr!

  4. bogdanlebu says:

    vinee… cei care au licenta in grecia o aduc si in romania: marinopoulos coffee company

  5. CRISTI ROMAN says:

    vine, vine.e normal, in 5 ani vom avea tot ce e acum in hong kong, taiwan, elvetia, sua sau norvegia. nu-i normal???

  6. nihasa says:

    errrr… e doar cafea

  7. engambament says:

    @nihasa: ‘e’ mai multe cafele 😀

  8. Dragos says:

    veche

  9. nwradu says:

    Nu stiu ce se agita toti cu Starbucks. E o cafenea, nimic mai mult. Am baut in strainatate diverse, tocmai pentru ca vroiam sa vad ce e asa special… nu mi s-a parut nimic special. Sa bei cafea dintr-un pahar de carton nici macar nu mi se pare cine stie ce. La noi lumea parca uita ideea din spatele acestor afaceri, cea de fast-food, fast-drink… la noi Starbucks se considera deja a fi o mare firma, nu unii care iti dau cafea la pahar, la noi McDonald’s zici ca e restaurant de lux, se duce lumea de placere, si nu vreun loc unde mananci ceva nesanatos, de parca ai fi tractorist care vrea sa bage hamburgeri la bord.

Comentează