MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Blogul ca media

Ionut scrie despre topul blogurilor considerate media. Am mai amintit si eu despre dezvoltarea unor bloguri ca adevarate institutii media si as fi curios daca am gasi si la noi cateva exemple.

Daca ne raportam la topul cu pricina, nu avem astfel de bloguri. Acolo gasim bloguri pornite clar ca niste site-uri (cu o structura definita si sustinuta, deci cu o anumita pozitionare), bloguri specializate, bloguri ale unor institutii media sau crescute de mainstream bloggers.

La noi blogurile cu “dedicatie” sunt la inceput si foarte firave. Blogurile mass-media sunt in curs de dezvoltare, probabil in a doua jumatate a anului vor avea ceva de spus (daca vor mai avea motoarele turate). Cele specializate au ceva sanse, dar inca nu au puterea site-urilor de profil. Iar A-List bloggerii locali sunt apreciati mai mult pentru posturile personale si pentru mix-ul de subiecte abordate.

Deci avem sau nu aveam?

Tags:

Fara comentarii

  1. Marius says:

    Cred ca la noi sunt destul de putine bloguri cu adevarat reusite si care sa faca parte din categoria media.

  2. Anonymous says:

    Da?? As vrea si eu o lista cu blogurile romanesti care le vedeti voi in categoria Media.

  3. Marius says:

    Sunt ale ziaristilor, am gasit destule informative

  4. Colentina Pictures says:

    avem.., nu peste juma de an, mai tarziu

  5. interesatu says:

    spune-mi ce blog citesti ca sa iti spun cine estepana la urma cam asa se pot identifica in timp cele mai bune bloguri mediaca doar nu om fi cateva mii de prosti care ne uitam constant pe niste bloguri si or fi 3 bloggeri de aia neintelesi la care nu se uita nici bunicaeu personal citesc comanescu, tolo, gusti roman, cristi sutu, orlando nicoara si inca cativanu stiu daca sunt cei mai buni dar mie astia imi plac

  6. Marius says:

    Astia scriu bine, asa e.

  7. Colentina Pictures says:

    da, si eu sunt la coada 😀

  8. Schimbarea says:

    alea celebre si cu trafic sunt cam ciorba, nu se axeaza pe un anumit tip de stire… baga la gramada senzatie sa fie

Comentează