MANAFU*

Abonamente Evensys

HR: Se cauta beta tester!

Cred ca asta e primul anunt de recrutare pe care il vad si care propune un job de beta tester. Chiar ma gandeam recent la aceasta meserie, mai precis la recrutarea de beta-testeri, nu pentru mine, ci la modul general. Subiectul e chiar interesant si merita o dezbatere. Eu unul cred in beta testing si beneficiile sale.

Interesante sunt beneficiile acestui post de beta tester pentru site-ul Forever.ro:

Un superb inel din aur alb, impodobit cu opt safire si cu model inimioara. Excelent ca inel de logodna. Alte trei premii, care constau in cutii cadou ce contin un ceas si o pereche de ochelari de soare, in culori vesele, de vara. Articolele sunt frumoase, sunt de calitate si va asteapta. Mai punem la bataie si 20 de bancnote de 10 dolari, proaspete, calde, special pentru prins la rever in ziua cea mare. Sau de purtat in portofel pe post de bancnota norocoasa.

Tags:

Fara comentarii

  1. BANATEANU says:

    Nu merge link-ul catre anunt.

  2. Cristian says:

    cred ca e de la ei…

  3. Sabrina says:

    beta tester… what’s that?

  4. BANATEANU says:

    Merge linkul. O sa incerc eu o explicatie la beta tester. Sa zicem ca vrei sa lansezi un serviciu, un software, un site, un joc, un serviciu de telefonie, de internet, de televiziune. Inainte de a-l lansa pe piata publicului larg, vrei sa te asiguri ca nu sunt bug-uri, probleme. Dar vrei sa afli si reactia lor la acest lucru nou. Pentru asta alegi un grup de consumatori si le oferi serviciul respectiv cateva saptamani sau luni, gratuit sau la un pret special, plus alte avantaje. Asta e in faza de prelansare, asa numita beta. Cam asta ar fi cu beta testerii.

  5. Alex says:

    Cred ca de fapt e doar o modalitate de-o face reclama site-ului (generator de trafic). Au mai fost cazuri – a se vedea wakru.com care cica angaja Directori locali de Mktg; amaratii care trimiteau cv-ul trebuiau sa perie site-ul respectiv pt. a putea raspunde la diverse formulare de “preevaluare”, cica! Bleah 🙂

  6. Darius says:

    Mi-ar placea sa fiu beta-tester. :)E frumos sa te joci cu programe si sa mai iei si bani.

  7. Madalin Matica says:

    S-a terminat concursul, s-a acordat premiul si a castigat… un barbat 🙂 Vad ca femeile au fost mai reticente in beta-testing 🙂

Comentează