MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Intrebarea serii

Am doar eu impresia sau Romania a trecut de la figuratie la actorie in rol secundar? Exagerez, fireste, insa mi-a venit intrebarea asta in minte dupa ce intr-un episod din Studio 60 am vazut o secventa dedicata Romaniei. Nu ne punea intr-o lumina prea buna (angajatii un studio local au plecat cu aparatura pentru ca nu au fost platiti), dar era suportabila in contextul unei dramedy.

Ideas: Cum sa te promovezi 2.0

Am pus filmuletul de mai sus din trei motive: A trecut ceva timp de cand n-am mai zis nimic de iPhone. Primul filmulet stupid despre iPhone a fost cel cu tipul care il scapa pe jos imediat dupa ce l-a cumparat. Asta e al doilea clip stupid. Desi stupid, clipul te conduce pe un site cu filmulete la fel de stupide care in cele din urma au menirea de a promova o serie de aparate electrocasnice. Mie mi-a placut ideea.

Tools: Ne vedem in Private Beta

M-am inscris si eu la cateva Private Beta de-a lungul timpului, in special la cele recomandate de TechCrunch, dar nu imi amintesc insa sa imi fi dorit sa primesc o invitatie (in Private Beta) pentru un anume site. Cred ca pentru Joost am cerut cuiva o invitatie. Pentru “vanatorii” de Private Beta exista acum InviteShare, un serviciu care sa ii lege pe cei care au invitatii de dat cu cei care vor sa primeasca. Un post explicativ despre cum functioneaza Mai mult ››