MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Fata in fata cu PR-ul

Am doar eu impresia ca nu se mai scrie atat de mult despre bloguri ca anul trecut? Sau deja nu mai e ceva special sa vezi un articol despre blogging intr-un ziar sau intr-o revista?

Un articol recent este “Ce se intampla cand PR-ul intalneste blogul” si a aparut in numarul pe iulie al revistei Campaign. Aici gasiti un PDF cu acest articol daca nu ati prins deja revista.

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Andrei Ciobica says:

    Blogul a devenit deja o constanta a existentei multor oameni. Nu mai e nimic spectaculos pentru a fi subiect de presa. Plus ca unii din jurnalisti se simt amenintati de blogeri. Altii si-au facut blog- in general foarte interesante

  2. The Lucifer Principle says:

    Cacat. De ce sa se scrie despre bloguri?S-a scris vreodata despre jegurile de pagini de pe geocities/neogen/home.ro pe care si le ridicau oamenii?

  3. krossfire says:

    La capitolul PR Blogging am participat la randul meu la o premiera in Romania : Blog de promovare a unei biblioteci. Cauta ”Gandeste in stil metropolitan” – nu dau link ca sa nu par deplasat.PR-ul se poate servi excelent de bloguri, dupa cum bine zicea Hans Kullin intr-un articol despre Blogurile de Corporatie.

  4. Vietnam says:

    Eu unu consider ca blogurile in viitor vor ajunge mai de incredere decat ziarele…iar astept clipa cand va aparea o stire pe care un ziar sa spuna la sursa http://www.zoso.ro sau oricare alt blogger decat sursa antena3 sau alte ziare.Atunci vom fi cineva…

Comentează