MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Trei noi lansari de vara

Cine mai credea ca la mijloc de iulie se mai lanseaza ceva pe Internet? Dar MPI si Grup RC ne demonstreaza ca se poate:

  • MPI ne propune profesiionline.ro, extensia pe Internet a suplimentului de luni din ZF. Site-ul este destul de curat si bine gandit (desi as umbla putin la marimea fonturilor si as da mai mare un articol din cele noi), ramane insa de vazut daca va prinde intre o concurenta formata acum din site-uri mari de recturare (eJobs, BestJobs), unele mai mici (HR-Romania, JobAvantaj) si altele de nisa (Joobs).r
  • Grup RC lanseaza astazi mult anuntatul MoneyLine.ro, am aflat de la Catalin Tolontan si Iulian Comanescu. Site-ul chiar arata foarte bine. Chiar imi place! Singurele minusuri pe care le punctez sunt alegerea fontului si la lipsa legaturii coloristice dintre logo si site.
  • Via Zoso am prins vestea lansarii portalului de afaceri al Mediafax, care “se arata” ca un serviciu pe baza de abonament (platit). Site-ul nu inspira mare incredere prin design, dar poate pentru multi renumele Mediafax conteaza cel mai mult.

Este foarte interesanta aceasta concentrare de site-uri de business. In acest moment site-urile grupurilor de media (BizCity, MoneyLine) au mari sanse sa se dezvolte foarte bine (pe baza continutului preuat din print si alte surse), dar au de infruntat rezistenta portalurilor nascute si crescute sanatos online (Wall-Street, Bloombiz) si un challenger creativ (DailyBusiness). Pe cine pariati?

Tags:

Comentează