MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Intrebarea serii

Cati oameni mai trebuie sa moara pana cand cineva se va ocupa de “copacii ucigasi” din Bucuresti?

Tags:

Fara comentarii

  1. Lucian Marin says:

    copacii nu ucid

  2. gabi says:

    copacii ucigasi? c’mon. mai lasa televizorul ala. maine poimaine aud ca parcurile sau padurile sunt grupari de crima organizata. pot sa iti inteleg nevoia de concizie dar nu pica si tu in acceasi capcana ca orice corespondent de la fata locului..

  3. Cristian says:

    @ lucian, gabiaseara cand a inceput furtuna am avut o strangere de inima, o ora-doua mai tarziu, la televizor se vorbea de copacul care a omorat un om. aseara au cazut 30 de copaci in Bucuresti. sau poate mai multi.nu cred ca exista cineva care sa isi doreasca eliminarea copacilor, doar ca unii ar trebui inlocuiti pentru a se evita astfel de tragedii. sper ca acum sunteti de acord cu mine!?

  4. Marius says:

    Manafu, spune-mi daca vrei sa ai feed in Second Life, poti sa intri la mine pe blog in categoria SL sa vezi mai multe daca te intereseaza

  5. Doroo says:

    Copacii nu ucid, corect. Indiferenta oamenilor ucide.

  6. IronMAN says:

    exagerezi!

  7. Lucian Marin says:

    cristi am fost de acord cu tine de la inceput, am vrut doar sa subliniez ca formularea e incorecta in presa si nu trebuie preluata in aceasta forma.

  8. Mircea Scarlatescu says:

    Nu copacii ucid, ci imbecilii care nu au grija de ei, si pana la urma singuri ne omoram distrugandu-ne planeta, care din cand in cand mai … sughita.Mergand pe firul unor imbecili reporteri, ar trebui sa radem toti copacii sa nu mai avem probleme…..

  9. Cristian says:

    am pus intre ghilimele copacii ucigasi pentru a nu fi inteles gresit.nu am luat sintagma de la televizor, asa mi-a venit in minte dupa ce am vazut stirea la televizor.nu am de ce sa ii acuz pe cei de la televiziuni. nu vad ce ar fi putut sa exagereze in cazul decesului unui om.

  10. gabi says:

    nu rezolvi mare lucru cu ghilimelele. nu sunt un ecologist deranjat de discriminari forestiere doar ca am o problema cu punerea gresita a problemelor. in cazul tau, problema nu sunt copacii ci primariile sau institutiile subordonate primariilor care ar trebui sa aiba grija de pomii din oras. inteleg de ce ai folosit formula aia. e percutanta. atrage atentia si comunica o preocupare exasperata. dar in toata “spectaculozitatea” ei e fundamental gresita. si consider televiziunile responsabile pentru consacrarea acestui brand de copaci pentru ca, la fel ca in alte situatii similare, aseara au transformat decesul in spectacol. la realitatea, reportera l-a intrebat pe cel de la ambulanta daca mai exista sanse ca cel strivit sa fie inca in viata. asta in conditiile in care cameramanul focaliza de minute bune pe ceva ce ar fi trebuit sa fie mana bietului om, singura parte vizibila de sub acel zid. momente ca asta au mai existat.nu are sens sa le listez pe toate aici. iti garantez insa ca in zecile de minute de transmisiuni in direct de aseara macar o data s-a auzit sintagma “copac ucigas”. catalin radu tanase sunt convins ca o va folosi diseara daca va mai face vreun material despre asta. dar hai sa punem problema asa. aseara a fost furtuna in bucuresti. din pacate a murit un om, au cazut zeci de copaci, circulatia a fost afectata, probabil ca o serie de pasaje au fost inundate.ai vazut tu altceva la stiri in afara de moartea bietului om? eu nu am aflat nici care a fost cea mai afectata zona, nici ce pasaje au fost inundate, nici pe unde se circula greu. pentru ca toti reporterii erau pe undeva prin floreasca unde, intradevar, murise un om. singura care a incercat si altceva decat jurnalism de cortegiu aseara a fost antena3. pentru mine, o surpriza placuta.

  11. The Lucifer Principle says:

    Cati copaci mai trebuie sa moara pana cand cineva se va ocupa de “oamenii ucigasi” din Bucuresti?

  12. Geo Atreides says:

    trees don’t kill people, people kill people trees animals everything.G.

Comentează