MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Noul Bloglines e pe vine

Bloglines se relanseaza in noaptea asta intr-o formula noua din care am retinut la prima vedere posibilitatea de drag’n’drop pentru feed-urile din colectia personala in pagina de start, nefolosita prea mult pana acum. Cititi mai multe aici si testati in beta aici.

Online: Reintoarcerea Yahoo

Intotdeauna am zis ca Yahoo are un mail destept, dar din nu-stiu-ce motiv am ajuns sa folosesc contul Gmail ca adresa personala. Acum Yahoo Mail face cateva miscari care il poate aduce din nou in prim planul celor care l-au abandonat pentru Gmail, iar cea mai mare gaselnita pare a fi trimiterea de SMS gratuite direct din cont (doar pentru cateva tari). Detalii aici.

HR: Cu cat platim un entry level?

Dupa terminarea facultatii cred ca as fi lucrat si pe gratis doar, doar sa gasesc un loc undeva. Am avut insa noroc si am fost platit din prima luna. Am inceput cu echivalentul a aproape 200 de dolari. Un salariu destul de bun pe vremea aceea pentru un tanar absolvent fara nicio obligatie. Astazi insa situatia sta mult altfel. Mult de tot. Dovada si cerintele preluate dintr-un CV primit recent pentru un post de junior marketing coordinator, un job de Mai mult ››