MANAFU*

Abonamente Evensys

Media: Ce se intampla cu reclamele din print

Acum cateva saptamani revista Vogue US se lauda cu 727 de reclame in numarul sau de septembrie. Sunt 727 de reclame dintr-un total de 840 de pagini, ceea ce e mai mult decat o confirmare a faptului ca Vogue este mai mult o culegere de reclame si mai putin o revista. Din experienta mea stiu ca raportul optim intre continut si reclama intr-o revista este 65% / 35%. In cazul Vogue, pe septembrie redactorii au acoperit mai putin de 14% Mai mult ››

Marketing: Branduri noi pe piata

Am descoperit recent Haagen Dazs si la Bucuresti, la Delicateria si la Hollywood Multiplex. Am citit pe bloguri ca sabotii Crocs se vand si la noi pe net sau la Stone Creek. Zilele trecute am aflat ca easyJet opereaza acum si pe aeroportul Baneasa, in prezent doar cu zboruri spre Milano, iar in curand si spre Madrid si Londra. Desi aceste branduri nu au intrat puternic pe piata, e totusi un inceput. Ce alte branduri au mai venit recent?

Events: Cu ochii pe cumparatori

Se vorbeste inca foarte mult de publicitatea clasica si foarte putin de noua publicitate: reclama la locul de vanzare. Daca piata de publicitate la net in 2006 a fost estimata la 363 de milioane de euro, publicitatea/ marketingul in-store a atras vreo 50 milioane de euro. La inceputul lunii viitoare, mai precis pe 3 octombrie, Rafe Ring, Global Strategic Planning Director la OgilvyAction, va vorbi despre shopper marketing in cadrul evenimentului Toolbox | Shopper Marketing.