MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: Datoria primarului

Un post scris de Cristi Parvan mi-a adus aminte ca am uitat sa ii tai o factura primarului Videanu. Stie cineva unde ii pot trimite primarului “model” factura pentru ora (de munca) pierduta joi in cautarea unui loc de parcarea in Piata Victoriei?

Nu inteleg de ce ne laudam ca asfaltam (prost si fara cap) pentru a nu stiu cata oara aceleasi strazi si schimbam borduri cand nu e nevoie, dar nu reusim sa gasim solutii pentru cea mai mare problema cu care se confrunta Bucurestiul in acest moment: traficul infernal si lipsa parcajelor.

Degeaba incercam sa dam o alta fata Bucurestiului daca nu o facem in contul cui trebuie!

Tags:

Fara comentarii

  1. meplusmyself says:

    Salut!Conform unui taximetrist cu care am mers deunazi, vina in privinta traficului aglomerat este …ghici a cui ? A firmelor care le dau angajatilor masini de serviciu cu care sa plece si acasa :)Cica asa, in fata blocurilor si pe aleile care oricum nu detin suficiente locuri de parcare, pe langa masina personala se instaleaza si masina de firma cu care te intorci de la birou. Si voila nodul gordian cum s-ar putea desface in opinia unora daca in pachetul salarial nu ar intra si masina companiei 🙂

  2. Cristian says:

    @ meplus…sa stii ca taximetristul cam are dreptate…la mine in fata blocului, un individ isi parcheaza autobuzul, altul masina frigorifica si alti doi mini-van-urile.faza e ca sunt si multe epave inca parcate pe in spatiile legale, cat si la bordura sau pe trotuar. alea sunt si mai enervante.daca ma intrebi pe mine, pentru zonele centrale, vina apartine celor care dau autorizatii de constructie de blocuri de birouri pe orice bucatica de pamant fara sa se gandeasca ca acel perimetru va fi in curand inundat de masini.

  3. Gabriel Nita says:

    Foarte corecta observatia taximetristului. Fireste, a doar o piesa dintr-un puzzle mai mare.

  4. meplusmyself says:

    @CristianMultumesc pentru raspuns.Eu nu am masina si nici carnet.Insa ma gandesc ca ne-ar fi tuturor mult mai usor daca am fi macar putin mai civilizati.Si in alte tari lumea de plange de un trafic aglomerat…dar care totusi se misca.La noi blocajul parca porneste in primul rand de la dorinta de a fi primul care taie semaforul si calea celuilalt.Fluidizarea pote veni si dintr-o respectare civilizata a regulilor.

  5. meplusmyself says:

    *lumea se plange,scuze.

  6. Anonymous says:

    Da’ metroul ce are frate?

  7. isabel says:

    am citit zilele trecute urmatorul articol din adevarul, articol care de altfel mi s-a parut foarte pertinent!pentru optimizarea traficului:1. punerea la punct a infrastructurii de transport in comun (metrou, autobuze, tren, tramvai)2. parcarile sa fie subterane, si sa nu se mai emita autorizatii de constructie fara ca respectivul imbobil sa aibe parcari subterane.3. parcarile din centru sa fie cu plata, primele 2h sa fie gratis.

Comentează