MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Un preview la RoBloggers Survey

| View | Upload your own Editia din 2007 a RoBloggers Survey s-a incheiat de cateva zile. Urmeaza sa analizam raspunsurile si sa revenim cu analiza lor. Pana atunci insa, va pot oferi un preview al sondajului, doar cu o parte din date, in prezentarea de mai sus, pe care am avut-o astazi la Toolbox Online Communication. Valorile sunt rotunjite, de aceea e mai bine sa asteptati datele oficiale inainte sa le citati in insemnari sau articole. UPDATE: Slide-ul cu Mai mult ››

Online: O privire asupra Internetului

La Toolbox Online Communication am eludat, sper gratios, postura de “deschizator” al evenimentului cu ajutorul Brain TV. In loc sa tin un speech introductiv despre online, am pus la cale impreuna cu Emi & Co un clip despre subiectul evenimentului, in care apar figuri cunoscute din domeniu. Ce a iesit vedeti mai sus. Urmeaza ca pe canalul special dezvoltat pe BrainTV sa postam mai multe inregistrari din jurul event-ului.

Events: Un prim eveniment de PR Online

A trecut si Toolbox Online Communication, primul eveniment de PR online de la noi. Ne-am bucurat de prezenta a peste 150 de persoane pe durata intregii zile, de un workshop special sustinut de Gianni Catalfamo (Pleon Italia) si de sustinerea unor voci cunoscute in presa, blogosfera si online. Am vazut ca deja se vorbeste pe bloguri despre eveniment, de maine incepand voi compila aici toate posturile gasite.