MANAFU*

Abonamente Evensys

Events: Inspiratie oricum

Ma bate gandul sa lansez un top al (popularitatii) companiilor (din online , advertising, media etc.) pentru care sa lucrezi. Nu imi dau seama cum il pot face, poate sub forma unui sondaj (se baga cineva?), poate doar ca un post…

Cert e ca daca m-ar intreba cineva unde as vrea sa lucrez as zice asa: La Tree Works sau la Oricum. Sunt fanul lor!

Am scris randurile de mai sus de fapt ca un pretext pentru a anunta un eveniment al Oricum, cel de pe 10 octombrie de la Teatrul Bulandra, unde vor impartasi din seceretele ascensiunii Leonard Doroftei, Mihaela Radulescu, Alexandru Gavan, Oana Pellea si Andrei Cohn. Sa mergeti acolo!

PROMO: MASTERPLAN 2007| EVENIMENT DE STRATEGIE SI PLANNING IN MARKETING

Tags:

Fara comentarii

  1. Razvan Crisan says:

    Multumim Cristi! Interesant cu noi este ca desi nu stim inca foarte sigur ce suntem (dar ne va fi mai clar curand) ne traim evolutia online, facem greseli, invatam din ele si mergem mai departe. Si incet dar sigur ne indreptam catre successul de care o sa fim si noi foarte mandri!

  2. andressa says:

    Iarasi Mihaela Radulescu?!Eu emigrez. Nu sa scap de poluare sau de coruptie ci de Mihaela Radulescu!!!! Cat despre Oricum si Tree – si eu le sunt mare fun. Am adugat si SNS la lista de cateva luni.

  3. Pirahna says:

    La oricum sau la tree ?Credeam ca esti un om care aspira spre lucruri de calitate, nu care vrea doar sa fie “cul”.Iti sugerez Leo Burnett.

  4. Cosmin says:

    Andressa, i hear you :PApropo de Tree, Catalin vine si el la eveniment.@Pirahna, suntem cei mai cool, ura.

  5. Catalin T. says:

    Cristi, chiar te pricepi la complimente. 🙂 Sunt mai mult decat onorat. Avem un birou in plus, daca vrei sa ma treci pe la noi. Sau macar sa facem niste proiecte impreuna.

  6. Cristian says:

    Interesant e ca dupa postul asta m-au sunat cunostinte mai vechi sa ne vedem asa deodata… M-am gandit ca au crezut ca imi caut de lucru. Sau poate e doar o coincidenta de timing.

Comentează