MANAFU*

Abonamente Evensys

Ideas: As vinde ceva in numele meu

Nu stiu ce cred altii, dar eu sun te parere ca e foarte cool sa ai un site cu numele tau. Mai ales daca si vinzi ceva. Zic asta pentru ca imi place Alex-GSM.ro, un site care vinde telefoane mobile, chiar si iPhone. Si desi site-ul e appealing ca design, nu ma atrage sa cumpar de la cineva care se recomanda cu o adresa de Yahoo!

PROMO: MASTERPLAN 2007| EVENIMENT DE STRATEGIE SI PLANNING IN MARKETING

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Monica says:

    ca e o persoana, parca nu ar fi durere…dar cand ditamai compania are adresa pe yahoo sau hotmail nu e putintel mai penibil?

  2. Dragos Novac says:

    foarte bine faci, tipul e foarte neserios

  3. Ovidiu says:

    Nu e vorba doar de adresa de mail… Site-ul are design “appealing”, iar telefoanele preturi “beton”. Ce nu stie lumea e ca garantia nu e de producator. Merita sa te risti?

  4. Pirahna says:

    Nu stiu exact cati romani isi platesc contul la yahoo, dar eu sunt unul dintre ei (sau singurul).Deci pentru ca 99.9% din populatia romaniei are adresa pe yahoo ca “e cul” si toti sunt niste dobitoci inseamna ca scade increderea si in adresa mea right ? Eu zic ca pe ala trebuia sa-l “tai” de la numele domeniului … “alex-gsm” deja imi suna neserios si a pustan care vinde telefoane furate la coltul strazii.

  5. xpertgsm.com says:

    Si eu am site si magazin. Acuma ce mai ziceti? ca ziceati ca va feriti de pers de la colt de bloc.asa ca daca vreti sa cumparati http://www.xpertgsm.comsi mail : [email protected]———–Ma cheama catalin si am si certificat de provenienta a marfii.suntem firma de import!Avem si service autorizat.Nokia,Samsung,Apple… etc…Deci daca e sa comentati urat.. asta este.in legatura cu site-ul este facut de mine cu template de pe net!…:P va astept cu comentarii de rau cred!http://www.xpertgsm.com

  6. Anonymous says:

    Eu cumpar de la el cam de 5 ani telefoane.Niciodata nu am avut probleme,foarte prompt,preturile telefoanelor sunt minime.Aste despre telefoane si afacerea in sine…Acum despre numele site-ului…nu pot sa comentez.fiecare face ce vrea cu numele lui pana la urma…

  7. Anonymous says:

    :)) da ia vezi aici http://www.telefoanegsm.com si compara preturile!!…

  8. Anonymous says:

    telefoanegsm.co, sau alex-gsm.ro este cam aceeasi treaba si mai sunt si multi altii prezenti chiar in top 100 pe trafic ro la categ comert electronic ii pot enumera pe toti . toti vand telefoane fara factura (adica la negru) iar cu garantia neoferita de producator ci la un service autorizat este e la fel ca si factura lipsa, adica cam nasol.

  9. Anonymous says:

    Ce zicea baiatu de mai sus cu xpertgsm. am cuparat de la el si e foarte OK acuma fiecare cu opinia lui,plus ca toti se cunosc intre ei . asa ca.

  10. Anonymous says:

    eu cumpar de la el de vreo 4 ani si nu am avut probleme. daca nu cumparati pt ca nu va place adresa lui de yahoo, atunci dati 2 3 mil in plus la magazine care au adresa pe domeniul propriu. e usor sa discreditezi pe cineva, daca nu il cunosteam poate as fi placat urechea la ce ziceti aici. dar clar nu vinde telefoane furate…plus ca arata ffff bine:) Monica.

  11. Anonymous says:

    “dar clar nu vinde telefoane furate…plus ca arata ffff bine:) Monica.”mda, un plus fara nici o legatura cu subiectul pe care doar o femeie il putea introduce in discutie.

Comentează