MANAFU*

Abonamente Evensys

Personal: A trecut un an

Astazi am facut un an de cand am plecat pe cont propriu. A fost un an interesant, in care am invatat multe, dar mai ales mi-am facut multi prieteni noi.

Am fost implicat in acest an in organizarea a 12 evenimente si lucrez acum la inca cel putin 3 pana la sfarsitul acestui an. Am participat de asemenea la realizarea unor proiecte web si de custom publishing. La un moment dat le voi strange probabil intr-un portofoliu.

Singurul regret pe care il am este acela ca nu am putut lansa prima revista digitala din Romania si primul serviciu de monitorizare online. Uneori sunt si eu de parere ca mai bine renunti daca nu ai resursele necesare pentru a face un proiect ca lumea. Dar timpul nu este pierdut.

Mai am cateva idei de proiecte online puse pe hartie, pe care probabil el voi pune in aplicare candva. Sau poate vor fi altele. Cine stie?!?

Si daca ar fi sa aleg o piesa care sa o dedic acestui prim an ca antreprenor, aceasta ar fi:

PROMO: TOOLBOX ONLINE COMMUNICATION | EVENIMENT DE PR IN NEW MEDIA

Tags:

Fara comentarii

  1. Alexandru Raducanu says:

    Vad ca ai ales sa faci public statutul tau de partener la Evensys. Pana acum era “pour le connesseurs”. De ce nu ti-ai asumat statutul asta de la inceput, deschis? Si in ce punct crezi ca ai fi fost daca ai fi inceput pe cont propriu “really”, adica fara nici un alt partener? Daca ar fi sa tragi o concluzie despre industria de comunicare, asa cum ai interactionat cu ea din postura de organizator de evenimente, la sfarsitul unui an de activitate, care ar fi aceea?

  2. Cristian says:

    @ alexandrunu a fost niciodata secret. e in profilul meu de pe blog de mult timp…in rest, numai de bine despre industrie!

  3. Andrei Sava says:

    Coincidenta sau nu, eu tot un an fac. 🙂 de Next Events. La multi ani noua! Si mult succes Cristi!

  4. grunca says:

    Mult succes in continuare, Cristi!

  5. Carmen says:

    13 s-a dovedit cu noroc :-)Multe succese, entuziasm si inspiratie pe mai departe, Cristi!Carmen

  6. Alexandru Raducanu says:

    @ Cristi: este adevarat ca nu a fost un secret, dar ai ales sa fii destul de low profile in primul an. Eram curios daca asta e stilul tau personal, sau daca a fost o decizie deliberata de business. Din experienta pe care am avut-o cu propriul business – unde am fost de la inceput foarte in fata -pare sa fie recomandabil in industria asta, cel putin, sa lasi pe cineva in the shaddow, fiindca daca nu exista, oamenii il vor inventa anyway. Eu n-aveam pe cine lasa, pentru ca nu ma puteam dedubla, dar as fi putut bunaoara angaja redactor/i sef/i. O decizie pe care nu o mai pot schimba cu privire la trecut, dar o pot schimba pt viitor. Asadar?

  7. Cristian says:

    @ alexandrusunt mai modest din fire in general… dar e buna observatia ta cu iesitul in fata in industria aceasta.ma intreb acum: oare unde as fi fost astazi daca as fi iesit in fata?

  8. ana says:

    si mie imi place Kanye West – Stronger 😉 indubitabil!

Comentează