MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Concurs de design pe bloguri

In urma cu cateva zile am dat drumul la Best Blog Design, o competitie de teme originale si adaptate pentru bloguri. Nu e un concurs cu premii sau cel putin nu asa l-am gandit, dar daca vor aparea, le vom da.

Vom avea doua categorii (teme originale si teme adaptate) pentru care vom acorda cate 3 distinctii (locul I, II si III). Data limita pentru inscrieri este 20 noiembrie. Pe 25 noiembrie vor fi anuntati castigatorii.

Am pornit acest concurs mai mult pentru a aduna la un loc cele mai creative teme pentru bloguri si sper sa ne bucuram de cat mai multe intrati.

Pentru mai multe informatii despre acest concurs (juriu, criterii de jurizare, regulament) va invit sa vizitati blogul concursului.

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NETSTART | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS
BLOG: NETSTART – PRIMELE INSCRIERI

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Nicolescu says:

    Inspirata idee. Temele vor fi publice? Adica daca am eu nevoie la mine pe blog, se pot da mai departe?

  2. Cristian says:

    propunerile sunt deja publice. temele originale nu vor fi disponibile decat daca autorii vor dori acest lucru. pentru cele adaptate, vei avea un link spre sursa.

  3. Stefan says:

    Salut,Iti propun pentru BBD`07 blogul serviciului i-mode de la Cosmote.Adresa este http://www.imodeblog.ro.Chiar daca nu este un design extraordinar, este interesant si cred ca merita luat in considerare.Nu vreau ca mesajul sa fie comment pe blog, dar nu stiam unde te pot contacta si am ales aceasta cale.O zi buna,Stefan

  4. Cristian says:

    stefan,detalli de contact gasesti pe blogul BBD ’07. Ai link in post si in badge-ul de pe coloana dreapta.

  5. Matei says:

    Cristian, felicitari pentru initiativa BBD! m-am inscris si eu si am publicat un post pe blog ca sa mai afle si altii. o zi faina!

Comentează