MANAFU*

Abonamente Evensys

Blogs: Conversatie deschisa

Imi dau seama ca daca ai blog, esti facut dintr-un anume “material”. Ce vreau sa spun de fapt e ca daca ai blog, conversatia e ca si inceputa. “A, uite are si blog!”, am exclamat zilele trecute la adresa unei persoane cu o anumita importanta. “Are blog, e baiat bun atunci si cu siguranta ne vom intelege”, am gandit eu atunci.

Ma uitam pe blogul cartii “New Media” – despre care iar nu apuc sa scriu ca lumea si ajung sa o mentionez doar in treacat – si am vazut ca si directorul editurii Tritonic (cea care a editat volumul) are blog. Asa mi-a venit ideea postului. Mi-am si inchipuit ca autoarei, Dorina Gutu, i-a fost mai usor sa isi prezinte ideea si sa il convinga pe editor, avand amandoi blog. Nu stiu daca a fost asa, imi place doar sa cred asta!

Si imi mai place sa cred – si pana acum nu m-am inselat in privinta asta – ca daca maine as pune o intrebare, as cere o sugestie sau un sfat pe blog, voi primi cel putin un comentariu care ma va ajuta in cautarile mele. Si cred ca asta apreciez cel mai mult la blogging: relatiile pe care ti le poti face, oamenii interesanti si – de ce nu? – utili pe care ii poti intalni.

Am sa spun totusi cateva lucruri despre carte. De fapt, va recomand, daca va intereseaza subiectul, sa descoperiti cateva fragmente din carte urmand acest link, o scurta descriere a cartii atat aici cat si pe site-ul si pe blogul editurii Tritonic, iar o scurta biografie a autoarei se afla aici.

Am vrut sa comand volumul pe site-ul editurii, dar nu am gasit informatii despre modaliatea de plata. Am abandonat ideea deocamdata.

In contextul post-ului si al livrarilor pe Internet, rog un alt blogger, expert in e-commerce, sa il contacteze pe directorul editurii, cum spuneam si el blogger, si sa ii propuna o solutie de plata cu card online sau macar sa il consilieze.

PROMO: NETCAMP | INTERNET STRATEGIES AND DEVELOPMENTS
CONTEST:
NETSTART | GIVE LIFE TO YOUR INTERNET IDEAS
BLOG: VOICU: “NE-AM IMPUS PE PIATA INTR-UN TIMP FOARTE RAPID

Tags:

Fara comentarii

  1. Carmen says:

    Cristi,Chiar ieri ma gandeam ca pana la urma blogurile, prin comentariile facute asupra unor aspecte, evenimente, oameni, resurse, sunt fiecare care o ‘cautare asistata’ in spatiul acesta imens de informatii – in care, a crea inseamna a intelege.Revenind la Tritonic, se poate comanda online foarte simplu, am facut-o si eu – iar in Bucuresti iti poate veni cartea si prin curier.Carmen

  2. Dorina Gutu says:

    Cristi, Multumesc pentru interesul aratat cartii. Se poate comanda online, am verificat inca o data. Cred ca cercetarea voastra, a ta si a lui Carmen, contribuie la formarea unei abordari profesioniste asupra blogosferei. Este un castig atat pentru mediul online, cat si pentru mediul academic. Sper sa va intalnesc pe amandoi la lansarea cartii.

  3. Madalin Matica says:

    Always here, always ready to help 🙂 Din pacate nu am avut timp sa citesc cartea ( acum ma uit si vad ca am 9 carti in lista de asteptare). Dar as avea o sugestie: audiobook ? :)Si poate ebook ? Aici cred ca Seth Godin a spus tot ce se putea spune despre avantajele unui e-book si/sau audiobook. Personal as fi citit o carte scrisa de A bloggers 🙂

Comentează