M A N A F U *

MANAFU*

Blogs: Politica bate sexul

Ma uit pe blogul lui Ion Iliescu si sunt uimit de numarul de comentarii privite. Mi-am adus aminte de “lovitura” data de celebra AndaA acum un an. Era plina de comentarii! De curiozitate, am reintrat si pe AndaA (apropo exista noul AndaA) si asa am ajuns la concluzia ca politica de partid a domnului Iliescu bate politica de pat a celebrei.

Tags:

Fara comentarii

 1. Hadess says:

  Am avut cred ca vreo 30 de vizite pe blogul meu cu “reffer google: http://www.ioniliescu.ro” asta de la ora 20:00 la 22:00 … a fost vre-o stire la tv legat de blogul lui? ca m-am speriat ­čśÇ

 2. Anonymous says:

  normal ca au fost stiri la televizor, a fost si intr-o emisiune in direct la antena. si in plus nu tre sa ne surprinda ca iliescu inca mai face ‘clickuri’ in tara.

 3. Andrei Sava says:

  Era imposibil sa nu aiba “succes”! ­čÖé

 4. Cypress says:

  Poate ne povesteste si noua “domnul” Iliescu despre mineriada de acum cativa ani. Poate face si un poll: “cate capete credeti ca s-au spart in Bucuresti de trolii Luceafarului Huilei?”

 5. seedee says:

  nu va impacientati ca acusi da coltul ‘nea nelu .. si la fel o sa dea si blogul lui :))

 6. JOCK says:

  Iliescu! Ion Iliescu !! Hmm !?!? Nu-mi pot stapani uimirea in fata acestui “animal politic” capabil inca sa-si adapteze discursul si comportamentul vremurilor de azi. Poate se asteapta prea multe de la el. Sunt sigur ca nu va spune nimic din ceea ce nu vrea. In privinta problemelor cotidiene, va fi acelasi politician ermetic si incapabil de a gasi o solutie pentru noi. Si totusi e un politician veritabil.

 7. mosgavrila says:

  Am intrat ┼či eu din curiozitate pe blogul lui nea Nelu.Am r─âmas nepl─âcut surprins. Surprins ┼či ├«ngre┼úo┼čat de nesim┼úirea unui politician care dup─â toate relele provocate ┼ú─ârii mai are curajul s─â scoat─â nasul ├«n lume .Dar ┼či mai ├«ngre┼úo┼čat de multitudinea de pup├«ncuri┼čti ce s-au ├«nghesuit cu ur─âri de genul : “Bine a┼úi venit pe blogosfer─â ” sau “Felicit─âri ┼či mult succes pe blog”Oameni buni, pentru ceea ce a f─âcut Rom├óniei, Ion Iliescu ar trebui s─â moar─â ignorat de toat─â lumea dup─â ce a fost ├«n prealabil judecat de o curte de justi┼úie serioas─â. Ioane,Ioane, s─â fie oare adev─ârat c─â “Toat─â lumea doarme “?

Comenteaz─â