MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Lui Val Voicu nu ii lipseste nimic

Al doilea interviu pe blogul NetCamp il are ca invitat pe Val Voicu, fondatorul retelei de site-uri AdEvolution. Val spune ca AdEvolution e “revelatia anului” si ca nu mai e “nimic serios de vanzare in acest moment”.

Are si un point la adresa blogurilor si mai ales a celor care vor sa intre pe terenul publicitatii online: “Problema este ca 50% din blogeri sunt sub anonimat … Probabil de asta publicitatea pe bloguri nu va lua amploare foarte mult in urmatorii 2 ani”.

Restul il cititi aici.

PROMO: INSPIRE 2008 | AFLA ACUM IDEILE DE MARKETING ALE ANULUI VIITOR

Tags: ,

Fara comentarii

  1. Cristi says:

    Iata, eu argumentul acesta (cu 50% bloguri anonime) nu-l inteleg 🙁 Unde vad problema este ca multi se concentreaza pe segmentul de 50-100 de bloguri “cele mai populare” si incearca sa extrapoleze la toate celelalte vreo 10000 active. Ori blogosfera in mare e MULT diferita de cele cateva cazuri de la “varf”. Ce informatii se doresc insa? Ajunge sa petreci numai cateva ore, parcurgand cateva sute de bloguri, sa-ti faci o idee buna despre ce se scrie, ce s-ar cauta, ce fel de oameni participa la discutii… Pe WeBlog, de ex, vad un numar mare de fete/femei, preocupate fie de banalitati cotidiene, poezie si proza sau de-ale vietii. Pe numai 10-20 bloguri de acolo poti gasi eventual o audienta de cateva mii (poate zeci de mii), interesata in cosmetice, alimentatie, mijloace de slabit etc.Totul e sa inceapa advertiserii sa realizeze ca trebuie sa se duca Mohamed la munte. Sa ii captezi pe bloggeri in advertising? E iarasi simplu. Cum au aflat mai toti de bloggeri.ro, trimiteti semnale ca-s companii interesate in advertising si vor da buzna.

Comentează