MANAFU*

Abonamente Evensys

Online: Cat de web 2.0 esti?

Inspirat de postul de pe TechCrunch scris de Michael Arrington si intitulat “Web 2.0 Companies I Couldn’t Live Without”, am dat curs unei idei mai vechi, aceea de a vedea la sfarsitul anului care dintre site-urile web 2.0 (de peste tot) mi-au fost de folos in cele 12 luni. Iata lista mea: Blogger Bloglines Del.icio.us Flickr YouTube LinkedIn SlideShare.net Slide.com Twitter Facebook Google Docs NetVibes Technorati Si ca sa dau o nota de interactivitate postului, lansez o leapsa cu tema Mai mult ››

Online: Site-ul nu este

Dintr-un spot TV aflam ca noua campanie Nivea se “invarte” in jurul conceptului de frumusete, ce se vrea sustinuta si de o componenta de user generated content la adresa www.nivea.ro/frumuseteaeste. Lasand la o parte mirosul de Dove al campaniei, pe 1 ianuarie site-ul mentionat mai sus si in spoturile TV nu exista/ nu era activ.

Personal: Un an exceptional

La inceput de an, doresc tuturor prietenilor/ colaboratorilor/ cunoscutilor si cititorilor acestui blog un 2008 exceptional. Tocmai am incheiat cel mai bun an pe care l-am avut pana acum, atat in plan personal, cat si profesional, si al cincilea an de crestere (de cand am inceput sa fac un bilant anual). La multi ani!